to się debil popisał
podpis użytkownika
XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ XͯDͩˣᴰ
Żółty lakier na zaciskach nie pomógł 😁
Nie wiem dlaczego Biali pozwolili, by murzyni siadali za kierownicą.
Nazhir napisał/a:
Biali może nie pozwolili ale małpy potrafią się niektórych sztuczek nauczyć a że kradzież mają w swoich genach tak to wygląda
Dlaczego beemkami kierują same dzbany🤔🤔
Nazhir napisał/a:
Bo lektyki wyszły już z użycia.
podpis użytkownika
Naród wspaniały, tylko ludzie k🤬y - Józef Piłsudski
Hahaha bananowe k🤬y hahaha
Kiedyś lubiłem tą markę a teraz wstyd by mi było wsiąść do BMW przez te ameby bo kierowca bawary kojarzy się właśnie z nimi. To już wolę jeździć lanosem
Prosty napisał/a:
Hahaha bananowe k🤬y hahaha
Bananowe? Przecież to zwykłe BMW E90.

W USA takimi jeżdżą ubodzy ludzie, nawet w Polsce takie auto nie robi już żadnego wrażenia, bo można je kupić za 20-25 tys. PLN.
Nemrod90 napisał/a:
Bananowe? Przecież to zwykłe BMW E90. W USA takimi jeżdżą ubodzy ludzie, nawet w Polsce takie auto nie robi już żadnego wrażenia, bo można je kupić za 20-25 tys. PLN.
Banany to nie tylko chajs to stan umyslu też, pozdrawiam
Jeszcze k🤬a niżej fotel ustaw, na bank zobaczysz więcej na drodze. Chude sebixy z odstającymi uszami...
ale szacun dla nagrywającego, że do samego końca stabilnie podążał obiektywem za nygasem
Generalnie kazdy użytkownik BMW powinien wylecieć za okno. Wyjątkiem nowe BMW Max 5 lat, ale każde wiekowe gówno z podkręconym tłumikiem a już w szczególności w wyj🤬ie szerokimi felami wystającymi poza nadwozie to - okno minimum 8 piętro.
Szczur ma prawko od dwoch miesiecy, na legitymacje szkolna. Wprzedzanie prawym najwolniejszym pasem, genialne.
Widać, że to nie jego pierwszy dzwon. Jeszcze nie zdążył pomalować zderzaka po ostatnim