👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam zamiast "Cortana, call the man" powinno być "Siri, call the man"

@Lassar: To ty chyba nie wiesz co to jest oldschool jeżeli chodzi o gry komputerowe...
Cywilizacja jest jedyną która miała początki w oldschoolu. Cała reszta albo nie ma z nim nic wspólnego (jak Wiedźmin, czy GTA którego pierwsza część jest z 1997 roku) albo ma zupełnie zmienioną mechanikę gry jak np. Morrowind.
Cywilizacja jest jedyną która miała początki w oldschoolu. Cała reszta albo nie ma z nim nic wspólnego (jak Wiedźmin, czy GTA którego pierwsza część jest z 1997 roku) albo ma zupełnie zmienioną mechanikę gry jak np. Morrowind.
Kto wygra, a kto nie? Co to kogo?
Dla nas stare gry mają klimat nie do przebicia. Dla młodszych - nowe, z nową grafiką to wypas.
Tak więc o gustach się nie dyskutuje

Dla nas stare gry mają klimat nie do przebicia. Dla młodszych - nowe, z nową grafiką to wypas.
Tak więc o gustach się nie dyskutuje

Gość od Halo nie zadzwonił po najlepszych:
Dante z DMC
Marcus z Gears of War
Kratos z God of War
Bezimienny z Gothica... albo i zadzwonił, tylko w odpowiedzi dostał 'Pocałuj mnie w dupę'
Dlatego nowi przegrali.
Dante z DMC
Marcus z Gears of War
Kratos z God of War
Bezimienny z Gothica... albo i zadzwonił, tylko w odpowiedzi dostał 'Pocałuj mnie w dupę'
Dlatego nowi przegrali.

kurcze stare czy nowe, jeżeli miałbym wybrać to zostają mi stare , nie ten sprzęt, a stare poszły na każdym złomie. Jak jest dzisiaj? Po każdym-pierwszym uruchomieniu gry musze szukać menu opcji i zmniejszać detale i cienie które ostatecznie nic nie dodają. Dla poszukiwaczy wyzwań na słabym sprzęcie polecam gre Spelunky wygląda i działa jak stara dobra platformówka zręcznościówka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie