👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@JezusToŻ__
Team Fortess, Cywilizację, Wiedźmina, Morrowinda, Grand Theft Auto.
Na twojej liscie widze 4 gry, ktorych poczatki sa wlasnie w oldschoolu.
Team Fortess, Cywilizację, Wiedźmina, Morrowinda, Grand Theft Auto.
Na twojej liscie widze 4 gry, ktorych poczatki sa wlasnie w oldschoolu.
Może w starych grach nie było pięknej grafiki, ale był za to klimat którego nic nie zastąpi. Teraz od gracza gra nie wymaga użycia wyobraźni, a kiedyś mając przed oczami obraz z pikseli trzeba było sobie to jakoś po trochu wyobrazić.

pamiętam jak za małolata się w domu nie przelewało (teraz też nie jestem taki stary). gdy zaczynała się era DVD u mnie w domu nadal stał odtwarzacz płyt VHS. teraz z przyjemnością zajrzę do pudełka ze starym Pegasusem, albo skoczę do kumpla, żeby zagrać na pierwszej konsoli nintendo i 50' plaźmie.
a gra w kaczki to był szczyt erekcji!
a gra w kaczki to był szczyt erekcji!
szkoda ze ja nie mialem płyt VHS...miałem tylko kasety...ale biedny byłem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie