👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To "coś dziwnego" to prawdopodobnie quadrocopter do obserwacji i filmowania stadionu z góry

Fejk... to coś na niebie dostałoby ze sztucznego ognia i by się spaliło

Fejk ponieważ, na czas olimpiady (czy tam otwarcia) jest całkowicie zamknięta przestrzeń powietrzna.

Ten filmik tylko mnie utwierdza w przekonaniu, że fajfokloki i jakże bliscy im Amerykanie mają manię prześladowczą i ogólnie nasrane we łbach. Zauważcie, że większość doniesień o UFO pochodzi właśnie z tych dwóch krajów.

w 0:40 widać jak pole siłowe niszczy pociski wystrzelone w strone spodka

A myślicie pewnie ze UFO to jakieś dorosłe osobniki, co chcą nas zjeść. A może to też jakieś UfO małolaty i przyleciały swoim autkiem zabranym od UFO taty. Przylecieli ot tak sobie nad jakieś świecące coś. Spili sie, wzięli UFO lasencje i polecieli nad fajerwerki. laskom powiedzieli że jada do ZOO.

To ty chyba wiecej jego postow nie czytales

Irenvelle napisał/a:
Wyczucie ironi niczym szerlok

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie