👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bohdan_lazuka napisał/a:
IE 10 to wg mnie najlepszy wybór na win8 . Firefox zaproponował beta Aurora, która po prostu nie działa. Reszta graczy nie zaproponowała nic. Za rok , dwa będą płakać, że IE ma monopol.
Oczywiście dodam jeszcze ze win 8 to bardzo dobry system, na który narzekają tylko ci, którzy maja stare pcety. Jak się ma windowsphone, tablet z win8 i pcta z win8 to się może dostrzec pelna moc tego wyjątkowego systemu. Także, cebularze zostają na win7 i mniejszych.
Popieram! Mi na lapku win8 chodzi aż miło, przed kupnem laptopa planowałem zainstalować win7 ale teraz jak widzę jak ten sysytem śmiga, za nic nie chce siódemki

@artiee
No nie jest to najlepszy system, zależy do czego go używasz. Ja osobiście, jak i wielu innych nie zamierzam zmienić na Win8.
System można zmienić,
jak ja kupowałem laptopa to nie miał żadnego systemu. (tyyyle wygrać) Zainstalowałem tam oczywiście Debiana oraz XP-ka do diagnostyki.
No nie jest to najlepszy system, zależy do czego go używasz. Ja osobiście, jak i wielu innych nie zamierzam zmienić na Win8.
artiee napisał/a:
Wy dostaliście to z nędznymi laptopikami i uważacie to za najlepszy system, a tak niestety nie jest
System można zmienić,

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie