📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Wy śmiejecie, a rodziny tych specjalistów od nieudanych kółek już szykują walizki i ciepłe ubrania na długą podróż z biletem w jedną stronę - Sybir
Każda przeglądarka z czasem zaczyna zamulać. Kiedyś miałam Firefoxa i śmigał. Potem się zrobił taki zamulasty ,że jak przesiadłam się na Chrome to byłam w szoku ,że tak szybko może się przeglądarka odpalać. Teraz i Chrome zamula a aktualizacje lecą tak często ,że można się w tej numeracji pogubić.
Ponoć w TV w Rosji puścili z próby ujęcia (mają opóźnioną transmisję, więc zdążyli) , więc tam wtopy nie było xd
IE 10 to wg mnie najlepszy wybór na win8 . Firefox zaproponował beta Aurora, która po prostu nie działa. Reszta graczy nie zaproponowała nic. Za rok , dwa będą płakać, że IE ma monopol.
Oczywiście dodam jeszcze ze win 8 to bardzo dobry system, na który narzekają tylko ci, którzy maja stare pcety. Jak się ma windowsphone, tablet z win8 i pcta z win8 to się może dostrzec pelna moc tego wyjątkowego systemu. Także, cebularze zostają na win7 i mniejszych.
Oczywiście dodam jeszcze ze win 8 to bardzo dobry system, na który narzekają tylko ci, którzy maja stare pcety. Jak się ma windowsphone, tablet z win8 i pcta z win8 to się może dostrzec pelna moc tego wyjątkowego systemu. Także, cebularze zostają na win7 i mniejszych.
Wiecie że to było specjalnie zrobione ? Pomyślcie co oznacza to kółko co się nie otworzyło.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie