Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
woofer51 2014-02-08, 22:09 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Oranżada 2014-02-08, 23:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dr_dex 2014-02-08, 23:17 16

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-08, 23:17
Firefox najlepszy
Zgłoś
Sushy 2014-02-08, 23:21 41
Wy śmiejecie, a rodziny tych specjalistów od nieudanych kółek już szykują walizki i ciepłe ubrania na długą podróż z biletem w jedną stronę - Sybir
Zgłoś
karinawaw 2014-02-08, 23:39 2
Każda przeglądarka z czasem zaczyna zamulać. Kiedyś miałam Firefoxa i śmigał. Potem się zrobił taki zamulasty ,że jak przesiadłam się na Chrome to byłam w szoku ,że tak szybko może się przeglądarka odpalać. Teraz i Chrome zamula a aktualizacje lecą tak często ,że można się w tej numeracji pogubić.
Zgłoś
iOskar 2014-02-08, 23:41 2
A co to za gówno na lewo od explorera?

A po drugie nie wiem czy się nie zorientowaliście, ale ten stereotyp już się wypalił. Obecne wersje explorera pod względem szybkości dorównują konkurencji, owszem sam wygląd może sprawiać wrażenie słabego, ale to dlatego, że jesteśmy przyzwyczajeni do naszych przeglądarek.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-02-09, 0:13 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 3:08
Ponoć w TV w Rosji puścili z próby ujęcia (mają opóźnioną transmisję, więc zdążyli) , więc tam wtopy nie było xd
Zgłoś
OblesnyKnur 2014-02-09, 3:40
Trzyszcz, tak bylo. Rownolegla rzeczywistoac.
Zgłoś
your daddy 2014-02-09, 7:37
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 8:20 2
IE 10 to wg mnie najlepszy wybór na win8 . Firefox zaproponował beta Aurora, która po prostu nie działa. Reszta graczy nie zaproponowała nic. Za rok , dwa będą płakać, że IE ma monopol.

Oczywiście dodam jeszcze ze win 8 to bardzo dobry system, na który narzekają tylko ci, którzy maja stare pcety. Jak się ma windowsphone, tablet z win8 i pcta z win8 to się może dostrzec pelna moc tego wyjątkowego systemu. Także, cebularze zostają na win7 i mniejszych.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-09, 8:34
Wiecie że to było specjalnie zrobione ? Pomyślcie co oznacza to kółko co się nie otworzyło.
Zgłoś
artiee 2014-02-09, 9:56 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem