👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pan Babiarz zawsze wydawał mi się w porządku, znakomity profesjonalista i człowiek o ogromnej wiedzy. Teraz szanuję go jeszcze bardziej.
To musi zgarnąć sporo piw
dobre, dobre !
[ Dodano: 2024-08-03, 12:24 ]
Chyba nie myślisz że to jest prawdziwe?

[ Dodano: 2024-08-03, 12:24 ]
dżonyłojlker napisał/a:
Pan Babiarz zawsze wydawał mi się w porządku, znakomity profesjonalista i człowiek o ogromnej wiedzy. Teraz szanuję go jeszcze bardziej.
a prawacka gówniarzeria już wali sobie konia do fejka

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
CzerstWybut napisał/a:
Co jest prawdziwe? Dobrze się czujesz? Nie dobijaj mnie człowieku, przecież dobrze wiesz o czym piszę.

dżonyłojlker napisał/a:
Co jest prawdziwe? Dobrze się czujesz? Nie dobijaj mnie człowieku, przecież dobrze wiesz o czym piszę.
To jest głos generowany przez AI.
Az sie zalogowalem, mial bym udany dzien jakby babiarz tak szczerze na totalnej wyjebce skomentowal ten caly syf na swiecie

AlbertoNihilo napisał/a:
To jest głos generowany przez AI.
Gratulacje - tylko Ty na to wpadłeś

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Teraz go wywalą na dobre.
Nigdy nie lubiłem Baniarza, ale to chyba jakaś choroba psychiczną...
Nigdy nie lubiłem Baniarza, ale to chyba jakaś choroba psychiczną...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie