Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zróbcie polskie napisy bo nie rozumne
podpis użytkownika
Życie to zupa, a ja mam widelec

Jaranie się brazylią to pedalstwo a każdy da sliva to gw🤬ciciel i morderca

.Sol. napisał/a:
[...] we współpracy z użytkownikiem ~olivier1988
Patrzcie jakie rozmywanie odpowiedzialności...

SaveTheTrees napisał/a:
Da Silva nie dożyłby dożyłby odbioru medalu.
A moze akurat to ten Da Silva ktory morduje a nie jest mordowany?
@up
W sumie to pewnie dlatego wygra - przez brak żywych współzawodników.
W sumie to pewnie dlatego wygra - przez brak żywych współzawodników.
Hola, hola przyjacielu, przecież nie każdy zna język angielski a po polsku też ma sens
-Jaki rodzaj metalu będzie brazylijski zawodnik nadzieja w Rio olimpiadzie
-jeden Da Silva
-jeden Da Silva
-Srebrny
c🤬jowe,
nie pozdrawiam
-Srebrny
c🤬jowe,
nie pozdrawiam
@up C🤬jowe to jest to twoje tłumaczenie za pomocą translatora debilu.
btw, kawał ma sens w języku angielskim i zrozumie go ten, który przegląda harda i jest w temacie "rodziny Da Silva".
btw, kawał ma sens w języku angielskim i zrozumie go ten, który przegląda harda i jest w temacie "rodziny Da Silva".