👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Niech zgadnę: Trafiłeś dziś na kanał tego typa, który prawił o faszyzmie na sadolu i znalazłeś film na jego kanale?
Kiedyś się użerał z Damianero przez filmy, ale to sto lat temu było.
Kiedyś się użerał z Damianero przez filmy, ale to sto lat temu było.

spina dupy 22 letnich milosnikow centrum adama smitha na utrzymaniu mamy i taty start
ta jasne, pensja minimalna ledwo starczajaca na nedzne zycie zwieksza bezrobocie. bo wkoncu Pan prezes musi dac robolowi te 1000zl i biedaka nie stac na zatrudnienie drugiego, a tak by dal dwum po 500 i bezrobocie by sie zlikwidowalo

ta jasne, pensja minimalna ledwo starczajaca na nedzne zycie zwieksza bezrobocie. bo wkoncu Pan prezes musi dac robolowi te 1000zl i biedaka nie stac na zatrudnienie drugiego, a tak by dal dwum po 500 i bezrobocie by sie zlikwidowalo

sadola widze ze opanowali 20tokilkuletni milosnicy korwina i smitha. pojda na swoje zmadrzeja.
chybaze pojscie na swoje to bedzie dla nich chata zakupiona przez tatusia i robota w firmie starego
chybaze pojscie na swoje to bedzie dla nich chata zakupiona przez tatusia i robota w firmie starego

@up nierobem i kretynem to mozesz byc ty cieciu lub twoi starzy ktorzy zapomnieli cie spuscic w kiblu
wiec obrazaj siebie parchu internetowy napinaczu gimbusie
wiec obrazaj siebie parchu internetowy napinaczu gimbusie
mare30ks, Ty widzisz jakąś różnicę między kapitalizmem a socjalizmem?? Bo gadasz o tym socjalizmie cały czas, a choć wymieniłeś słowo kapitalizm to ani słowa o nim.. Jak to jest?

@mare30ks
Ok, dobrze, że rzeczowo potwierdziłeś swoje tezy o "złym" kapitalizmie.
Niech twój malutki móżdżek pomyśli i wywnioskuje, kto jest większym nierobem. Osoba, która chcę zniesienia płacy minimalnej w ogóle, czy socjalista, który chcę, aby nawet największy pajac i niedojda nie mógł dostawać pensji mniejszej niż 1500 zł miesięcznie.
Ok, dobrze, że rzeczowo potwierdziłeś swoje tezy o "złym" kapitalizmie.
Niech twój malutki móżdżek pomyśli i wywnioskuje, kto jest większym nierobem. Osoba, która chcę zniesienia płacy minimalnej w ogóle, czy socjalista, który chcę, aby nawet największy pajac i niedojda nie mógł dostawać pensji mniejszej niż 1500 zł miesięcznie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie