O ile Osadowski jest ruską onucą, to Olszański jest onucą, walonkami i niepranymi od lat gaciami ruskiego chłopa.
Nażarli się niedogotowanych ziemniaków i bredzą.Ciekawy jestem tylko jak im płacą ..rzepą ?

Napisze że nie chce Uni to jestem onucą a jak popieram to lewakiem i sługą tuska a chce być tylko POLAKIEM
Zbyszek3000 napisał/a:
Napisze że nie chce Uni to jestem onucą a jak popieram to lewakiem i sługą tuska a chce być tylko POLAKIEM
Kim chcesz być to jedno. I zajebiście, ze czujesz sie i jesteś Polakiem. Ale pewne decyzję trzeba podejmować w oparciu o sytuację geopolityczną, o to gdzie jesteśmy na mapie świata, jakie mamy wybory i możliwości i jakie tego mogą być konsekwencje przyjacielu

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Wojtkowi już od dawna beret piorą twarde narkotyki. Natomiast nie wiem po co tam ten grubas?
Zobaczycie jak dojdzie do wojny to będziecie gadać że olszański i osadowski mieli rację k🤬a żeby nie pchać się do tej k🤬a wojny tobie dadzą karabin a ja pójdę do więzienia będę miał ciepło fajnie będę miał jedzenie pod mordą a ty pójdziesz się prać za Kaczyńskiego k🤬a i resztę bandy a ja wyjdę i będę na was szczał ciepłym moczem
Cipelator napisał/a:
Wojtkowi już od dawna beret piorą twarde narkotyki. Natomiast nie wiem po co tam ten grubas?
Idź zagłosuj na h🤬jownie, Kaczyńskiego czy innego Tuska, oni nic nie biorą, no może tylko szekle z israela.
Baaaardzo to ciekawe. Mam kolegę z Białorusi. Pomogłem mu przed covidem założyć firmę w Polsce. Kiedyś po kilku kielonach mówi m/w tak: "Byłem w Szwajcarii - Szwajcarzy przekopali się przez jakąś górę i skrócili czas podróży ludzi i towarów o jakieś 2 godziny pomiędzy miastami. Cieszą się z tego, że będzie szybciej i taniej. Przyjeżdżam do Brześcia i w radiu mówią, że ruscy opracowali nową rakietę, która rozwali większy obszar i zabije więcej ludzi. I w radiu się z tego cieszą. No to powiedz mi, który kraj jest bardziej normalny ?"
I dla mnie to był najlepszy komentarz do bieżącej sytuacji.
I dla mnie to był najlepszy komentarz do bieżącej sytuacji.
prawda jet taka ze hamburgerom ta wojna na reke i te wszystkie kolorowe rewolucje w państwie na U to oni zrobili, uwalili legalnego prezydenta , dali banderowcom dojść do władzy , a druga połowa ukrainy nie chciała byc pod rzadami banderowców. Taki był plan tych nikczemnych mend zza oceanu
Cipelator napisał/a:
grubas dostał chyba niezły wp🤬l ma uszy zapaśnika i to mu zryło beret

Ty jesteś głupi czy p🤬lnięty? Chcesz komuś zaimponować wklejając bez ładu i składu jeden wysryw z kwejka pod każdym tematem?

ALE MNIE analu pojechałeś szacun Typie
.......
Anal_Intruder_69 napisał/a:
Ty jesteś głupi czy p🤬lnięty? Chcesz komuś zaimponować wklejając bez ładu i składu jeden wysryw z kwejka pod każdym tematem?
.......