Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tymczasem na olxie. Typowy januszek
Ty już tutaj nie udawaj. Choćbyś nie wiadomo jaką historyjkę opowiedział o tym jak wpadłeś na to ogłoszenie to i tak nikt jej nie kupi. Wszyscy wiedzą że to Twoje ogłoszenie.
Ty już tutaj nie udawaj. Choćbyś nie wiadomo jaką historyjkę opowiedział o tym jak wpadłeś na to ogłoszenie to i tak nikt jej nie kupi. Wszyscy wiedzą że to Twoje ogłoszenie.
Nie posiadam Olx'a...
Godzina utworzenia posta na sadolu 22:54
Chciałeś być zabawny i pewnie w swojej pustej główce myślałeś, że jesteś. Paradoksalnie nawet nic nie masz na swoją obronę bo nie przyznając sie do utworzenia tego żenującego postu jako c🤬jowa reklama. Sprzedałeś się, że na OLX szukasz c🤬ja który spuści ci sie do dupy (no bo jak inaczej znaleźć taki post) Nawet mi cie k🤬a nie żal

w woj podlaskim mają teraz ferie czy o co chodzi ?
podpis użytkownika
poker better than lifeGodzina utworzenia ogłosznia na OLX 22:38
Godzina utworzenia posta na sadolu 22:54
Chciałeś być zabawny i pewnie w swojej pustej główce myślałeś, że jesteś. Paradoksalnie nawet nic nie masz na swoją obronę bo nie przyznając sie do utworzenia tego żenującego postu jako c🤬jowa reklama. Sprzedałeś się, że na OLX szukasz c🤬ja który spuści ci sie do dupy (no bo jak inaczej znaleźć taki post) Nawet mi cie k🤬a nie żal
w woj podlaskim mają teraz ferie czy o co chodzi ?
K🤬a po prostu chciałem zobaczyć co ludzie dają za free i k🤬a trafiłem na takie coś lol

Żałosny amator.
Jak postąpiłby profesjonalista zatem?
K🤬a po prostu chciałem zobaczyć co ludzie dają za free i k🤬a trafiłem na takie coś lol PS Stul ryj, bo ci przyp🤬olę klawiaturą bezprzewodową naura.
Za darmo to nawet nie chce mi się Ci do ryja nasrać
Zapraszam

Nie posiadam Olx'a...
Top ogólnie wiadomo. OLX należy do południowoafrykańskiej grupy medialno-technologicznej Naspers.,
K🤬a po prostu chciałem zobaczyć co ludzie dają za free
Tak, tylko zobaczyć? Kłamiesz! Biznes sobie z tego uczyniłeś! P🤬lony Janusz wyłudzacz. Tylko dej! dej! Za darmo! Jeszcze Ci przywieź, bo biedny jesteś, i masz chorą córkę, a Ty za chwilę to wystawiasz na sprzedaż... Wstydź się Marcinku... biznesmenie od siedmiu boleści...
rps.ms.gov.pl/pl-PL/Public/home/28c6ebae-632b-4e34-9e9b-06ee70c27192

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie