👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
00:19 Co on powiedział, żeby sobie to w p🤬dę wsadził? Pewnie ma rację, bo jakoś za szybko się podniósł

Sztruks napisał/a:
Ostatnio się tak uśmiałem jak mi się sznurek od herbaty urwał...
Szacun, życie masz nietuzinkowe
Jak pi wyborach tusk osiągnie taki sam sukces jak ten z nagrania no to na 100% skończy jak Adamowicz. Adamowicz byl problemem PO i nie żyje. Tusk jak przegra stanie się tym samym dla niemców. Osobiście życzę Tuskowi sto lat bo wiem że jak niemiec utylizuje tego szkodnika to zostanie menczenikeiem jak Adamowicz.
Marcin360360 napisał/a:
Jak pi wyborach tusk osiągnie taki sam sukces jak ten z nagrania no to na 100% skończy jak Adamowicz. Adamowicz byl problemem PO i nie żyje. Tusk jak przegra stanie się tym samym dla niemców. Osobiście życzę Tuskowi sto lat bo wiem że jak niemiec utylizuje tego szkodnika to zostanie menczenikeiem jak Adamowicz.
Marcinku, koniec p🤬lenia, pora spać.
najlepsze jest ze jeszcze kilka lat ( na jednej rece ) i wszystkich sadoli czeka taki los.... dalej myslimy ze jestesmy zajebisci a k🤬a okazujemy sie tez starzy... k🤬a mac gdzie ten czas zlecial

Kość ogonowa, to boli

podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie