Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dickk 2015-01-15, 20:19 7
@frezarkacnc
Jak mozna byc tak tepym? Jak ty rano w lustro kazdego dnia spogladasz?

podpis użytkownika

Najmocniej przepraszam, ale nie mam polskich znakow, prosze sie nie przyp🤬alac.
Zgłoś
BongMan 2015-01-15, 20:20 3
Endoowulator, ale żeś się rozpędził Nie mówiłem tylko i wyłącznie o bitwie o Anglię, ale o całokształcie. Wiesz jaka była największa akcja wojskowa Angoli podczas drugiej wojny światowej? Była to "ewakuacja wojsk brytyjskich z Francji" czyli mówiąc wprost - masowe sp🤬alanie w popłochu przed nadchodzącymi niemcami. Potem siedzieli podesrani na wyspie i średnio chętnie dołączali się do akcji organizowanych przez USA, jak lądowanie w Normandii. Lubię Angoli, ale historia nie ma lubię/nie lubię, tylko mówi, że to naród biernych tchórzy i zdrajców, prawie jak Francja.

A co do samej bitwy o Anglię - Polacy jej nie wygrali za Angoli, może nawet Angole by ją wygrali bez Polaków, ale byłoby to pyrrusowe zwycięstwo, a Londyn musieliby budować od nowa.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
panchamityle 2015-01-15, 20:20
@up
Nie załapałeś delikatnie mówiąc..
Zgłoś
Leet 2015-01-15, 20:40
oczywiście Polak z ruskim akcentem
Zgłoś
sorra18 2015-01-15, 21:00 2
Ogolnie Polacy sa lubiani problem tylko ze duzo patoli wyp🤬ala z kraju i robia c🤬jowa opinie. A zarazem tez duzo starszych osob ktore jada jebac na rodzine i maja wyj🤬e chca zarobic a jedyna rozrywka to chlanie, maja wyj🤬e w nauke jezykow obcych a zarazem w opinie bo po splacie kredytow i tp wracaja. Niestety tez dop🤬laja oliwy do ognia. I za granica dobrze o tym wiedza natomiast boli najbardziej fakt ze nasi patole i chlejusy dziadki i inni pracuja lepiej niz zdrowi tubylcy w sile wieku to dop🤬la ludzi na zachodzie do bialej kosci. Szkoda tylko ze mamy taka mentalnosc ze sie c🤬jamy i wysmiewamy nawzajem czy to w kraju czy za granicami kraju.
Zgłoś
A................8 2015-01-15, 21:21 3
Cos wam opowiem.
Mieszkam w uk od 10 lat. Mam wyzsze wyksztalcenie. Zaluje. W anglii spelnilem marzenie swojego zycia - pracuje na koleji. Tory ukladam. Jestem robolem.
Nie ma na koleji polakow, bo potrzebny jest dobry jezyk i krzepa. Polak jak ma jedno to nie ma drugiego. Praca jest meska. Glownie wojacy i kryminalisci pracuja na koleji.Wszystko jest ciezkie albo bardzo ciezkie. Mi to nie przeszkadza. Traktuje to jako zabawe i silownie i do tego mi placa. Zaczelo sie od robienia sobie jaj. Chlopaki w 4 przyniesli agregator ja go odnioslem samemu. Szyny nie dalo sie przesunac przez 10 minut to poszedlem i przesunalem. Zgialem na pol taka pyde ( taki dlugi stalowy pret) , to przyszedl chlop i powiedzial, ze od 15 lat pracuje na kolejii i czegos takiego nie widzial. Biegalem z podkladami na ramieniu, to przyszedl facet i powiedzial, ze mam isc sobie usiasc, bo to niesprawiedliwe, bo inni sie op🤬laja a ja pracuje. Wiecie co? Spotkalem sie z taka iloscia szacunku, jak nigdy przedtem. Potem juz nawet nie musialem zap🤬lac. Nie raz bylo tak, ze anglicy zap🤬lali a ja siedzialem i wolali mnie tylko jak trzeba bylo krzepy i pomyslunku. Czasem nawet z vana nie wychodzilem, tylko filmy cala noc ogladalem. W krotkim czasie wyrobilem sobie opinie i praca byla zawsze. Czesto gesto szedlem do pracy w celach towarzyskich. Takze, te zarty, chociaz troche przerysowane wynikaja z szacunku i nierzadko podziwu. Teraz mozecie mnie jebac
Zgłoś
e................a 2015-01-15, 21:55
Dickk napisał/a:

@frezarkacnc
Jak mozna byc tak tepym? Jak ty rano w lustro kazdego dnia spogladasz?

Normalnie spoglądam. Nie kwestionuje faktów historycznych ale nie popadajmy też w skrajności. Polacy odznaczyli się w walce na wielu frontach II wojny światowej ale na każdym z tych frontów byli tylko jakąś częścią wszystkich sił alianckich, które TEŻ WALCZYŁY.
Zgłoś
diegoYam 2015-01-16, 0:15 1
@frezarkacnc
Popieram Dickka, za rzutki to ty nie jesteś Jak można, aż tak nie czaić ironii. Jeżeli nie trolling to ręce opadają
Zgłoś
!Timon 2015-01-16, 0:27
@frezarkacnc

W czasie bitwy o Anglię amerykanie jedyne czym pomagali to sprzętem. Sprzęt sam z siebie nie walczy, potrzebni są fachowcy. I oczywiście MASZ RACJĘ, że byliśmy częścią tej machiny ale byliśmy w tamtym momencie niezbędną częścią. Straty Aliantów: 1087, Niemców: 1733.

Polacy zestrzelili ok 200 niemieckich maszyn to oznacza, że bez nas straty wyniosłyby 1533. Teraz należy wziąć pod uwagę, że Niemcy mając przeciwko sobie o 5% mniejsze siły straciliby mniej maszyn i zadaliby też większe straty. Ciężko zgadywać o ile ale trzeba patrzeć na to tak 1533>x i 1087<y.
Wynik dążyłby do remisu przy czym to nie Niemcy byłyby regularnie bombardowane.

Jakoś Rosjanie nie mają kompleksów odnośnie II WŚ i są święcie przekonani, że byli naszymi wybawicielami (c🤬j tam atak 17.09), a Amerykanie uważają się za zbawców ludzkości chociaż to ich obywatele zainstalowali Hitlera wspierając go finansowo.
Tam gdzie jest to uzasadnione należy być dumnym i to manifestować. Do zarzygania, aż największy tłuk z zachodu będzie to wiedział.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
koolowsky 2015-01-16, 1:35
Nie widze w tym obrazy. Jedynie taką, że turas udaje Polaka.
Zgłoś
c................s 2015-01-16, 2:25
BongMan napisał/a:

Anglik jest biały (jeszcze) i Polak jest biały, więc jaki do c🤬ja budynia rasizm?

Anglik jest jeszcze biały ale tylko w brytyjskiej telewiziji publicznej.

STOP ISLAMIZAJI EUROPY !

Muslim macht must !
Zgłoś
m................z 2015-01-16, 9:38
Zabawny filmik.Nie widzę powodu do obrażania się.Siedzę w UK kilkanaście lat i nie raz widziałem szacunek u Angoli do Polski i Polaków.Z drugiej strony widziałem kupę tępych brytoli.Największymi tumanami są słynni angielscy robole w białych vanach.Wszystko wiedzą najlepiej, zero kultury, nienawidzą obcokrajowców, swoich też.Żaden nie ustąpi drogi, zajeżdzają drogę, drą pyski, k🤬ami sypią na prawo i lewo.
Po niektórych postach na forum widzę że ludzie myślą iż Angole są tacy zajebiści.Mylne postrzeganie.Ogólnie ludzie grzeczni i nie zazdrośni.Szanują innych jeśli widzą że obce nacje coś wnoszą do społeczności.Bezmózgi trafiają się jak wszędzie.
Zgłoś
d................1 2015-01-16, 9:56
jest coś takiego jak rasizm kulturowy panie krabie.

BongMan napisał/a:

Chłostałbym k🤬sem (specjalnie bym nie mył przez tydzień) po ryjach zjebów, którzy niewłaściwie używają słowa "rasizm".
Anglik jest biały (jeszcze) i Polak jest biały, więc jaki do c🤬ja budynia rasizm?

Zgłoś
Dickk 2015-01-16, 22:08
conderus napisał/a:

Anglik jest jeszcze biały ale tylko w brytyjskiej telewiziji publicznej.

STOP ISLAMIZAJI EUROPY !

Muslim macht must !

O ile nie lubie muslimow, to do c🤬ja pana, przestancie p🤬lic, jak nie macie pojecia jak to wyglada. Racja, Londyn, to w niektorych miejscach istne emiraty arabskie. Mniejsze miasta, maja po maksymalnie 1% ciapatosci. Zalezy gdzie jeszcze. Wieksze miasta, poza Londynem, zwykle maja po prostu jedna dzielnice, takie "getto", gdzie siedzi od c🤬ja brudasow. Generalnie straszne p🤬lenie. Problem narasta, ale wciaz jest marginalny. Moznaby to kurestwo, na moje oko, rozgonic w miesiac.

podpis użytkownika

Najmocniej przepraszam, ale nie mam polskich znakow, prosze sie nie przyp🤬alac.
Zgłoś
marna 2015-01-18, 11:09 1
zielak300 napisał/a:

j🤬 angoli

zawsze to jakaś szansa na por🤬anie

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś