Zamachowcy, terroryści i tak dalej - liczymy na was!
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Wszyscy wiedzą, że wyjadą dopiero wtedy jak nie będzie już co ukraść czy zjeść, a i wtedy jeszcze będą grabić i gw🤬cić bogu ducha winnych przejeżdżających przez Gorzów.
m................3
2011-07-10, 13:34
I cyganie zrobią flashmob pt. Usiądźmy wszyscy razem i wyżebrajmy jakieś grosze
Podczas takiego eventu to chyba na szczudłach będzie trzeba chodzić
c................s
2011-07-10, 14:02
Jak już się zjadą to proszę wszystkich murarzy o zjazd do Gorzowa i otoczenie go murem.
Naprawdę proszę.
Gorzowianie!!!
Was również proszę, wiem że to wielkie poświęcenie ale pomyślcie ilu ludzi będzie Wam wdzięcznych.
Jakoś Was pomału potem z tego getta wytachamy.
Allah Akbar !!! lub Maryjo !!!
Wyj🤬 ich w powietrze
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
B................s
2011-07-10, 14:10
Mam nadzieję, że Gorzów będzie dla tych brudasów jak Oświęcim dla żydów
Ja nie wiem zupełnie o co wam chodzi przecież nie każdy cygan jest nierobem mendą i żebrakiem ... ehhh przecież są wśród nich bardziej wyrafinowane osobniki jak np. złodzieje czyli ok 99% populacji
Swoją drogą bardzo współczuję gorzowianom gdyż ta plaga osiedli się tam dopóki nie rozkradnie wszystkiego co możliwe, a potem pojadą do Ciechocinka czy k🤬a Ciechanowa dalej kraść bo to że oni 'zjeżdżają' do Polski to tylko złudne wrażenie najpierw żebrzą i kradną tu a potem się przenoszą i tak w koło Macieju.
Proponuje wycieczkę do Gorzowa. Ja już się pakuje:
_................_
2011-07-10, 15:19
e tam, te gazety zawsze cygnią.
no co, nic złego się nie stanie. przyjadą cyganie, podp🤬lą trochę drobnego towaru ze sklepów, wszystkie mydła i stajtaśmy z publicznych kibli (nie żeby było to im potrzebne, po prostu głupio nie zaj🤬, jak jest tak wystawione).
@Buubles taa, popatrz sobie jak dziś się żydzi rządzą w oświęcimiu, tego nie można, tamtego nie można, o wszystko się burzą, najchętniej zrobili by z oświęcimia jeden wielki skansen pamięci. więc uważaj bo jeszcze wykraczesz.
Mieszkam w GW ale się cieszę, że w chwili obecnej jestem za granicą.

Nie będę musiał patrzeć na ten burdel...
Jak możemy nazwać Cygana bez rąk?
- Godnym zaufania.
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zapraszam do siebie, do GW, tych, którzy pomogą plagę tępić mogę nawet przenocować
podpis użytkownika
"Nie jestem buntownikiem, choć niewiele mi się tu podoba."
b................l
2011-07-11, 7:00
a później dziwota że Gorzów z mapy zniknął... Swego czasu kolega mi opowiedział ciekawą anegdotę na temat cyganów. Mianowicie historia była prawdziwa.
Wpada dwóch cyganów z reklamówkami w obu rękach do sklepu muzycznego... Właściciel sklepu widząc ich bacznie patrzy im na ręce żeby go nie okradli... Podchodzą do stoiska z gitarami, oglądają, testują po chwili odkładają te instrumenty i wychodzą. Właściciel przed zamknięciem sklepu liczy towar po czym okazuje się że zniknęły cztery gitary... Jak to możliwe? Bęben gitary schowali sprytnie do reklamówki, w gryfy w rękawy.. ^^ Dziękuje dobranoc ;p