👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mam nadzieje że kierowca kombi za swoją głupotę zginął na miejscu
Widoczność do dupy, a gość zap🤬la to niech się nie dziwi, że zaliczył dzwona. Gdyby jechał rozsądnie to by zdążył zareagować.
"Widoczność do dupy, a gość zap🤬la to niech się nie dziwi, że zaliczył dzwona. Gdyby jechał rozsądnie to by zdążył zareagować. "
zrób prawko wtedy się wypowiadaj ...
zrób prawko wtedy się wypowiadaj ...

El_Vito napisał/a:
Widoczność do dupy, a gość zap🤬la to niech się nie dziwi, że zaliczył dzwona. Gdyby jechał rozsądnie to by zdążył zareagować.
Twój post jest tak głupi, że aż mi się smutno zrobiło...

K🤬a, każdy kto propsuje prześmiewców El_Vito powinien oddać prawko w swoim macierzystym WK...

Widzę że mamy takich ekspertów drogi że zaczynam się bać. Uczono mnie całkiem innych przepisów drogowych.
Eksperci wiesiors4,macior13 i ci co dali wam piwka, chcecie nam wmówić że pierwszeństwo ma ten za nami? Że nie mogę skręcać w lewo jeśli nie jestem sam na drodze? No to ja się boję że po prostu nie umiem jeździć. Cholera, word, instruktorzy i całe moje miasto nie umie nic o przepisach drogowych.
Teraz wiem że jak ktoś p🤬lnie mnie w tył to moja wina, nie potrzebnie wyjeżdżałem z domu.
Eksperci wiesiors4,macior13 i ci co dali wam piwka, chcecie nam wmówić że pierwszeństwo ma ten za nami? Że nie mogę skręcać w lewo jeśli nie jestem sam na drodze? No to ja się boję że po prostu nie umiem jeździć. Cholera, word, instruktorzy i całe moje miasto nie umie nic o przepisach drogowych.
Teraz wiem że jak ktoś p🤬lnie mnie w tył to moja wina, nie potrzebnie wyjeżdżałem z domu.
@up
ja widzę natomiast, że to raczej Ty nie znasz się na przepisach drogowych. Zanim zaczniesz manewr skrętu, zawracania czy wyprzedzania (zakładając że nie ma skrzyżowania a linia jest przerywana) MUSISZ upewnić się czy ktoś nie zaczął wyprzedzania przed Tobą. Kombiak zawinił i nic tego nie zmieni.
ja widzę natomiast, że to raczej Ty nie znasz się na przepisach drogowych. Zanim zaczniesz manewr skrętu, zawracania czy wyprzedzania (zakładając że nie ma skrzyżowania a linia jest przerywana) MUSISZ upewnić się czy ktoś nie zaczął wyprzedzania przed Tobą. Kombiak zawinił i nic tego nie zmieni.

@wildu88123
Ciekawe jak by miał się upewnić że nic nie jedzie? A co z zasadą zachowana ostrożności? Coś stoi na prostej drodze to chyba jednak nie jest normalne i trzeba zwolnić bo nie wiadomo co się dzieje.
Jeszcze dodam że manewr rozpoczyna się od momentu zasygnalizowana. Nie oznacza to że kierunkowskaz włącza się w trakcie skrętu tylko min.5 sekund przed manewrem.
Ciekawe jak by miał się upewnić że nic nie jedzie? A co z zasadą zachowana ostrożności? Coś stoi na prostej drodze to chyba jednak nie jest normalne i trzeba zwolnić bo nie wiadomo co się dzieje.
Jeszcze dodam że manewr rozpoczyna się od momentu zasygnalizowana. Nie oznacza to że kierunkowskaz włącza się w trakcie skrętu tylko min.5 sekund przed manewrem.

@up jesteś idiotą, a kierowca w passacie od razu wpakował się na lewą stronę.

blachahaha napisał/a:
Eksperci wiesiors4,macior13 i ci co dali wam piwka, chcecie nam wmówić że pierwszeństwo ma ten za nami?
Chcesz nam wmówić, że możemy podczas manewru zawracania wp🤬lić się pod pierwszy lepszy pojazd i będzie to nie nasza wina? Paszoł na c🤬j, nie wyjeżdżaj poza ten swój Zamość...
Cytat:
Że nie mogę skręcać w lewo jeśli nie jestem sam na drodze?
K🤬a, masz najpierw spojrzeć w lusterka, czy swoim manewrem nie wymusisz pierwszeństwa jak tutaj

Cytat:
Czuję, że ktoś Cię już kiedyś p🤬lnął w tył łba, że tak p🤬lisz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie