👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cavern69 napisał/a:
Materiał niegodny Sadistic. Wypad.
prawy gorny rog masz taki X.
ewentualnie lekko na lewo od X masz "wyloguj"
polecam
Chłopaki leżą i rozmyślają a mundurowi puszczają im muzykę relaksacyjną, ech ten Łukaszenko to dba o swoich obywateli
cavern69 napisał/a:
Materiał niegodny Sadistic. Wypad.
Usuń konto, twardzielu.
Ja bym tak kładł przedstawicieli łobuzerki skrajnych środowisk w Polsce (tj. zarówno rzucających cegłami czerwonymi, jak i biało-czerwonymi) i puszczał im Radio Dwójkę. Taka muzyka skutecznie łagodzi obyczaje.
Zindoktrynowałem w ten sposób współpracowników słuchających dotychczas Eski. Początkowo mieli objawy wstrząsu anafilaktycznego, obecnie zaś jeden jest miłośnikiem koncertów klawesynowych a drugi ustawił Walc 2. Szostakowicza jako dzwonek w telefonie.
Zindoktrynowałem w ten sposób współpracowników słuchających dotychczas Eski. Początkowo mieli objawy wstrząsu anafilaktycznego, obecnie zaś jeden jest miłośnikiem koncertów klawesynowych a drugi ustawił Walc 2. Szostakowicza jako dzwonek w telefonie.
Czy to taki przypadek, że tymi "arbiter elegantiarum" w większości są osoby z zerową ilością wrzuconych tematów?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie