Ty byś się zesrał, a On tylko się "zmoczył"

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.Cytat:
o j🤬e
ja to bym sie zesral
To nagrywaj jak już będziesz srał i daj na harda. Materiał własny to kopalnia browarków.
podpis użytkownika
Jak bym wpisał tu 250 znaków to ile to będzie??Cytat:
o j🤬e ja to bym sie zesral
o.O przecież jest pod nim woda, upadek zabolał pewnie tak jak sturlanie się z dywanu

podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
szkoda tylko że zepsuł skrzydło
podpis użytkownika
Życie jest okrutne...
Raz tak miałem, tylko że na materacu dmuchanym (takim dwuosobowym). Spokojnym leszczem sobie płynąłem przez jezioro, relaks pełen, nagle zmiana pogody i zerwał się ogromny wiatr, podrzuciło mnie i przeleciałem na tym materacu jak alladyn na latającym dywanie jakieś kilkanaście metrów dobre kilka metrów nad powierzchnią wody, po czym puściłem materac i wpadłem do wody. Wrażenia - rewelacyjne.
Materacowi chyba bardziej się spodobał ten lot, bo poleciał na pełnej k🤬ie na drugi koniec jeziora i tyle go widziałem.
Materacowi chyba bardziej się spodobał ten lot, bo poleciał na pełnej k🤬ie na drugi koniec jeziora i tyle go widziałem.
SadystycznyRoman napisał/a:
o.O przecież jest pod nim woda, upadek zabolał pewnie tak jak sturlanie się z dywanu![]()
Uderzenie w wode nie boli? Porozmawia z tymi się wp🤬lili "na deche" z trampoliny

podpis użytkownika
Ni hoooya!
Kod:
o.O przecież jest pod nim woda, upadek zabolał pewnie tak jak sturlanie się z dywanu
Chłope Woda, co z tego, że woda, samo uderzenie go nie bolało, ponieważ, rzeczywiście upadł dość szczęśliwie. Pływam na Windsurfingu, gdyby nie udało mu się wypiąć z footstrap (takie coś co trzyma nogi przy desce) zmieliłoby go razem z żaglem i na prawdę mógłby sobie zrobić krzywdę. Mógł sie ładnie połamać.
speedster napisał/a:
Uderzenie w wode nie boli? Porozmawia z tymi się wp🤬lili "na deche" z trampolinyGdzieś czytałem też o ratownikach skaczących ze śmigłowca w czasie sztormu na jakiejś akcji.Pozabijali się o szalejące fale
![]()
Akurat jak się wpadnie ładnie na szczupaka to boleć może i boli ale krzywdy się raczej nie zrobi. No ale z falami to wiadomo, różnie bywa.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"