Następna p🤬da, której wydaje się, że wszystko jej wolno.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Skoro ona twierdzi że pies nie musi mieć kagańca, gratulację dla niej. Jest k🤬a w autobusie a nie poza.
Jakby pies nie gryzł t9 by z głodu zdechł. Wystarczyło słuchać poleceń zamiast tarzać się w trawie.
Nie tam żeby cos ale mój owczarek belgijski by ich obu naraz zagryzł. Straz miejska to są pod psy bez matury wykręci spod całodobowego.,
Oczywiście jak Halman napisał w zależności od regulaminu przewoźnika z pasem można jechać lub nie a kaganiec zawsze być musi.
Oczywiście jak Halman napisał w zależności od regulaminu przewoźnika z pasem można jechać lub nie a kaganiec zawsze być musi.
W normalnym kraju to ludzie pomogliby straznikom miejskim czy policji. U nas wszyscy siedza z p🤬dami
djted napisał/a:
W normalnym kraju to ludzie pomogliby straznikom miejskim czy policji. U nas wszyscy siedza z p🤬dami
Ludzie tacy są. Do mnie kiedyś pasażerowie w tramwaju mieli pretensje, że wyj🤬em śmierdzącego lumpa z wagonu. Może oni lubią jeździć w smrodzie, ja nie.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Masz rację, ale ta p🤬da uważa inaczej...
"Główna bohaterka filmu została upomniana podczas postoju na pętli metro Młociny przez kierowcę autobusu o to, że jej pies (rasy husky) nie posiada kagańca. Kobieta w chamski sposob stwierdziła, że psy tej rasy założonego kagańca mieć nie muszą. Kierowca zadzwonił po straż miejską, jednak po chwili musiał już ruszyć z pętli."
Wk🤬iaja mnie takie p🤬dy. Nawet do weterynarza sk🤬ysyny potrafia z psem bez smyczy i kaganca wejsc. Gdzie pelno ludzi z roznymi zwierzakami siedzi.
Kiedy wprowadzą dożywotni zakaz korzystanie z usług publicznych dla takich kurew? Niech sobie sanki dla swojego h🤬jskiego kupi i niech on ja wozi.
Albo jak sie do sklepu z kundlami pchają. Ocipieli z tymi zwierzętami ameby intelektualne.
Byłem tydzień nad morzem w Międzywodziu. nawet nie wiem jakie są teraz przepisy ale za komuny ni c🤬ja nie można było wejśc na plażę z kundlem., Teraz w p🤬dy pół plaży z kopiącymi dołki sierściuchami. J🤬e jeszcze drą japę. Kup na szczęście nie widziałem.
podpis użytkownika
zmarnowałem 22 znaki
Quassar napisał/a:
fajna dziewczyna, r🤬ał bym troche c🤬jowo że tak wyszło ale jak by była milsza w tej sytuacji to może by to inaczej sie skończyło.
jedyne co ty możesz zar🤬ać to chyba w snach

baronturbina napisał/a:
mój owczarek belgijski by ich obu naraz zagryzł....
To miałbyś problem i poszedłbyś siedzieć za swojego psa...
Dziecu zrobione z niepełnego wytrysku, miękką pałą... brawo strażnicy, ciorać takimi żeby im się w dupach nie poprzewracało
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To miałbyś problem i poszedłbyś siedzieć za swojego psa...
Pewnie tak paznoku aLe tylko spekulowałem. Ale to przez to ze ten pies swojej pani nie bronił.