Pokaz mięśni u kobiety.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
Pokaz mięśni u kobiety.
lubie ładne wysportowane takie latynoski jak w tańcach, ale takie muskularne to fee
Bardzo mi zaimponowała 🤩 zaczęłam porównywać własne zwisy...1:0 dla Pani!
Choć nie przepadam za umięśnionymi babkami, bo zwykle mają męskie gęby, ale ta jest ładna 😊
Choć nie przepadam za umięśnionymi babkami, bo zwykle mają męskie gęby, ale ta jest ładna 😊
Kurde ładna, olimpijki z NRD podobno po hormonach musiały golić włosy na klacie i jajach xD
Taaa...u kobiety...😏
Drugi raz się na to nie nabiorę!
Do dzisiaj usiąść nie mogę😬😉
Drugi raz się na to nie nabiorę!
Do dzisiaj usiąść nie mogę😬😉
JoSeed napisał/a:
Bardzo mi zaimponowała 🤩 zaczęłam porównywać własne zwisy...1:0 dla Pani!
Wrzuć zdjęcia sprawdzę czy punktacja się zgadza
Sędzia ostatecznym będzie Prontoch
Przypominają mi się malunki Vallejo o Conanie. I nie mówię o laskach u jego stóp...
Kulturystki (kto to słowo wymyślił?!?) to w zasadzie transy. Czy bierzesz testosteron ze względów ono/jemu czy dla mięchów, to wciaż ta sama substancja.
Od szyi do pasa jest 100% samiec, ale paszcza została jej żeńska.
Ale ten filmik pozostawia pewien niedosyt. Jest może część 2 do zapostowania na hardzie? I nie mówię o pobiciach...
Kulturystki (kto to słowo wymyślił?!?) to w zasadzie transy. Czy bierzesz testosteron ze względów ono/jemu czy dla mięchów, to wciaż ta sama substancja.
JoSeed napisał/a:
Ano, brzydka nie jest.Bardzo mi zaimponowała 🤩 zaczęłam porównywać własne zwisy...1:0 dla Pani!
Od szyi do pasa jest 100% samiec, ale paszcza została jej żeńska.
Ale ten filmik pozostawia pewien niedosyt. Jest może część 2 do zapostowania na hardzie? I nie mówię o pobiciach...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie