@ up
Widzę, że polonista się znalazł, pięknie! Gratuluję zauważenia tak oczywistego błędu, jak "ksiąć", ale dwa słowa później też jest błąd, którego nie raczyłeś wypunktować... PASTISZ się pisze, amatorzy
Max. 250 znaków
Widzę, że polonista się znalazł, pięknie! Gratuluję zauważenia tak oczywistego błędu, jak "ksiąć", ale dwa słowa później też jest błąd, którego nie raczyłeś wypunktować... PASTISZ się pisze, amatorzy

podpis użytkownika
Tekst podpisu:Max. 250 znaków
ale pojeby... próbować sie piąć na czyjms sukcesie do pieca z nimi

po 1. wk🤬iają mnie przeróbki piosenki weekendu, lubię w umiarkowanych ilościach oryginał na dyskotekach a nie jakąś c🤬jnie tu przedstawioną.
po 2. won z tym z sadistica
po 3. grubasy działają mi na nerwy tym bardziej jak śpiewają
po 4. Wesołego jajka j🤬e sadole
po 2. won z tym z sadistica
po 3. grubasy działają mi na nerwy tym bardziej jak śpiewają
po 4. Wesołego jajka j🤬e sadole
mrsatan napisał/a:
Grusiasiusia napisał/a:
Jak uważam że kościół to okupant od 1000 lat tak ten numer spoko, wyluzowany ksiąć, niezły pastiż a dawajcie na tacę na puencie miażdży. Ktoś minął się z powołaniem hje hje.
HAAHAHAHHHHAAHAHAHah
Pisze się : Ksionże
buehehehe

podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League

adriangold napisał/a:
Jestem oburzonym katolikiem. Jak można śmiać się z mojej wiary? Niewiarygodne.. A teraz idę powyzywać allah akbarów.
- Jestę ateistą. J🤬 katolickie śmieci!
- J🤬 ateistów...
- Ej, trochę szacunku, każdy wierzy w co chce!
jezzuu, tym Weekendem już rzygać można, oryginał jak i ta przeróbka jest c🤬jowa....

juz widze jak u mnie w kosciele stare mohery nak🤬iaja densa do tego

Tu nie ma prawdziwych ateistów prawdziwy ateista żyje w tolerancji z wierzącymi nie namawia ich na niewierzenie tu większośc to gimboteiści
Panie to zes pan przyp🤬olil do pieca teraz

podpis użytkownika
Nie ma ze boli Ma boleć i c🤬j !