Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
konto usunięte 2013-03-30, 17:25 1
W Boga wierzę ale nie w kosciół i dlatego daje piwo.
Dla mnie kosciół to jedna wielka nieopodatkowana mafia która miesza się w te sprawy w które nie powinna (jakto mafia).
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 17:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lwRazor 2013-03-30, 17:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 17:36 1
melemele89 napisał/a:

Tu nie ma prawdziwych ateistów prawdziwy ateista żyje w tolerancji z wierzącymi nie namawia ich na niewierzenie tu większośc to gimboteiści

W takim razie ty chyba wchodzisz na innego sadistica. Ja tu nie widzę nawet jednej osoby, która namawiałaby do porzucenia wiary.

Poza tym katolicy śmieją się ze wszystkich innych "ugrupowań" (allachów, pedałów, jehowców). Ateiści po prostu dorzucają do tego jeszcze jedną grupę - katolików.
Zgłoś
mackowiak1991 2013-03-30, 17:41
A nawet, jeśli ktoś jest wierzący, katolikiem, itd....to czy gdziekolwiek jest tu wiara wyśmiewana ? Moim zdaniem klip jest spoko To jest POZYTYWNE. A z tego co widzę, rzeczy pozytywne i katolicyzm nie zawsze idzie w parze
Zgłoś
grzesieksz7 2013-03-30, 17:42
hmmm nowy hit na pielgrzymki?
Zgłoś
kam332 2013-03-30, 17:43 1
lepsze niz oryginal, pozdrawiam,
jakos mnie to nie obraza, calkiem przyjemnie sie slucha i oglada, dajcie na luz panowie i panie
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 17:52 4
Zgłoś
Sledziu_w 2013-03-30, 18:02
Myślałem, że ten ksiądz na końcu każe im klęknąć do miecza...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 18:24 1
milkax napisał/a:

Denerwujące są już te przeróbki. Wszystkie chu*owe.

z gowna pachnacego kwiatka nie zrobisz:)
Zgłoś
RPS_Reprezentant 2013-03-30, 18:37
dno totalne...
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 18:45
Zgłoś
LelFix 2013-03-30, 19:58
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-30, 20:11
Ale Ścierwo !!
Zgłoś
arkanoid 2013-03-30, 20:12
A ja się pytam czemu ten sam film wrzucony dzień po debiucie na YT ląduje w sucharach ( sadol.pl/on-daje-manne-vt182404.htm?highlight=daje+manne ) a następna wstawka dostaje się na główną?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem