👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak się ostatnio zastanawiałem co to za gówno to "ona tańczy dla mnie" bo już drugi taki filmik na sadisticu widzę, wiec postanowiłem to wygooglowac i nie ciesze się że to zrobiłem. Wolałem jak było wcześniej, czyli życie w słodkiej nieświadomości.

Kare im za wtargnięcie na piasek!!! 3 lata i grzywnę! jak to można tak rozbawiać publiczność, przecież to niebezpieczne i powoduje demoralizację państwa...

Jebnąłem na szybko remixa
Myślę że mastering w miarę dobry
Podkłady i aranżacje muzyczne, pisac na PW

Myślę że mastering w miarę dobry

Podkłady i aranżacje muzyczne, pisac na PW

artur_sz13 napisał/a:
Teraz słucham techno pop i dance
taa?? serio słuchasz techno?? podaj jakiegoś ulubionego artystę, bo podejrzewam, że nie masz nawet pojęcia, co to techno i słuchasz pewnie trance'u albo innego rodzaju muzyki elektronicznej

No tak... Michał Kądzioła musi być dumny, że jego dokonania taneczne trafiły w końcu na sadola... jeszcze wrzućcie tańczącą Delectę i UMKS Kielce... :/
Uwielbiam dicopolo, mimo, ze nie slucham tego na codzien, bo i przelpatam sobie rap, rock, house, ale jak wlacze discopolo to mam motywacje, strasznie energetyzujaca muzyka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie