👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bawmy się bawmy przy dźwiękach wyszukanej muzyki, a rząd niech nas dalej w dupę r🤬a

Ten kawałek nic sobą nie prezentuje, a wszyscy się tak nim ekscytują... no błagam. No przyznam, lubie go słuchac, ale tylko jak jestem narąbany.
Disco Polo jest to najlepsza muza do zabawy - taka jest prawda
Btw widzieliście kiedyś hip-hopowe wesele ? Bo weź pij wódke i się przy tym baw do 4 rano
Btw widzieliście kiedyś hip-hopowe wesele ? Bo weź pij wódke i się przy tym baw do 4 rano

Bodziek...urodziłes się w 1994 roku. Jak podrośniesz to zrozumiesz, że świat nie kończy się na odrabianiu lekcji.

sadol.pl/football-sportem-narodowym-a-tymczasem-gdzies-na-mazurach-vt1...
I ta wersja jest lepsza bo są dupeczki
I ta wersja jest lepsza bo są dupeczki

Oglądać od 2:30 na ściszonym dźwięku... Reszta lipa jakich mało!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie