👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Just jump
drogi administratorze forum: już są 2 słowa co znacząco zmieniło sens mojej wypowiedzi.
dziękuję za usunięcie mojego posta, gdyż tylko długa wypowiedź ma sens i tylko taka się liczy. Jedno słowo nie może nic oddać więc każde pojedyncze słowo powinno zostać usunięte ze słownika
drogi administratorze forum: już są 2 słowa co znacząco zmieniło sens mojej wypowiedzi.
dziękuję za usunięcie mojego posta, gdyż tylko długa wypowiedź ma sens i tylko taka się liczy. Jedno słowo nie może nic oddać więc każde pojedyncze słowo powinno zostać usunięte ze słownika

po prostu gdzieś tam w oddali są cycki...
...a nie, to jest sadistic: tam w oddali są gdzieś martwe płody.
...a nie, to jest sadistic: tam w oddali są gdzieś martwe płody.

Jakoś specjalnie mnie ten tekst nie dziwi w dzisiejszych czasach srajfonów, facebooków i inne szajsu. Ludzie zamiast podziwiać widoki, aby zapamiętać je takimi jakie widzą ich oczy to pierwsze co robią to walą fotki na srajfonach tylko po to żeby wrzucić zaraz na FaceBook'a, potem już tylko wpatrzeni w ten malutki ekranik czekają aż ktoś kliknie "Lubię to" i walnie jakiś z dupy komentarz. To co stworzyła natura nas już nie interesuje, tylko Lajki na FB... czasem odnoszę wrażenie że jak już ktoś rusza dupsko z domu to tylko po to, aby czymś zapełnić FB.

No bo jak nie będziesz patrzył to przecież będzie materiał na harda.

@up Z bogatego słownictwa Cię okradli, czy od zawsze byłeś w tym ubogi, kutafonie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie