👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pezet napisał/a:
To www.sadistic.pl, czy www.samosia.pl?
Nie zabłysnąłeś, ale proszę - nagroda pocieszenia:

dobrze pezet, teraz zobaczmy Twój dorobek na sadolu... oooo dwa tematy w było.pl + żaden z nich nie ma piwa! sadol.pl/koci-crashtest-totalna-rozwalka-vt137427.htm taki mały bonusik dla wszystkich pt. "co dodaje pezet" w sam raz na sadola!
Bardzo ładna i płynna animacja, aż przyjemnie popatrzyć bo lubię "patyczaki" :d .

Lubie te stworki
Ogólnie dużo technik z ostatniego Devil May Cry

Prawie jak szermierz natchniony
Wyrazy szacunku dla każdego, kto wie o co mi chodzi

Wyrazy szacunku dla każdego, kto wie o co mi chodzi

Realne piwko dla tego kto mi powie jak nazywala sie gra zrecznosciowa w ktorej poruszales sie stickmanem jedynie za pomoca strzalek i spacji i omijales przeszkody.
Artis23 napisał/a:
Realne piwko dla tego kto mi powie jak nazywala sie gra zrecznosciowa w ktorej poruszales sie stickmanem jedynie za pomoca strzalek i spacji i omijales przeszkody.
Stick Run, gra na Facebooku

Nie ma za co.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie