Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Onkologia
Swirussss • 2013-05-05, 21:01
Oddział onkologii

Mały chłopczyk pyta się doktora:
- A odwiedzi mnie pan jak już stąd wyjdę?

A doktor odpowiada mu:
- Nie, nie lubię cmentarzy

podpis użytkownika

Och, jakąż zagadką jest człowiek! (...) I właśnie dlatego pewien myślący jegomość powiedział, że lepiej go j🤬 niż usiłować zrozumieć.
Zgłoś
m................k 2013-05-07, 11:17
@Majorus akurat biologię najlepiej w szkole napisałem bez przygotowywania a przedmiot miałem tylko w 1 i 2 klasie więc 2 lata "przerwy" od niej. Pytania wręcz banalne, aż strach pomyśleć co na postawie było.... Z chemii zawsze marny byłem więc się nie wypowiem ale do dziś sobie w brodę pluję, że nie brałem rozszerzonej fizyki. Ale skoro te nędzne imitacje "egzaminów" robią na tobie wrażenie to jesteś tu jedynym z pustą łepetyną...

I nie, nie jestem wybitny. Na uczelni jak i w szkole - radzę sobie przeciętnie. Po prostu te egzaminy są dla debili tylko ludzie nie wiedzieć czemu się srają przed tym. Dożyjesz do pierwszej sesji to zrozumiesz, że matura to cały c🤬j.
Zgłoś