Oddział onkologii
Mały chłopczyk pyta się doktora:
- A odwiedzi mnie pan jak już stąd wyjdę?
A doktor odpowiada mu:
- Nie, nie lubię cmentarzy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-05-05, 21:07
Zacne. Obserwuję powrót sadoli do formy.
Kttoś dodał ten kawał 20 minut temu. Ale administracja go usunęła.
Dlaczego?
Mam dowód!
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-05-05, 21:13 ]
4.2. Każde zdjęcie lub materiał wideo powinno być poprzedzone tekstem, opisującym jego zawartość.
konto usunięte
2013-05-05, 21:48
@up2, Dura lex, sed lex, przyjacielu.
@up, nie wiem co to znaczy ale wydaje mi się że mnie obraziłeś
konto usunięte
2013-05-05, 21:59
@up
taaa, po rodzinie Ci pojechał
Przykro sie czyta dowc🤬y o dzieciach chorych na raka
konto usunięte
2013-05-05, 22:59
@up to zapraszam na kwejka, tam takich nie ma
@up Skoro piszesz komentarze to znaczy ,że nie uczysz sie do matury. Wnioskuję po Twojej głupkowatej wypowiedzi ,że zaraz po gimbazie zakończyłeś edukację

Wszystko by sie zgadzało
konto usunięte
2013-05-05, 23:38
Jest nadzieja dla sadistic
konto usunięte
2013-05-06, 0:09
ta dum tsss...
konto usunięte
2013-05-06, 5:14
@Rubaszny tylko debil musi się do matury uczyć. Obecnie jest na tak żenującym poziomie, że wystarczy umieć czytać i pisać aby zdać z polskiego, opanować dodawanie, odejmowanie i mnożenie w zakresie 100 aby zdać matmę, a co do angielskiego to liczy się jedynie umiejętność stawiania krzyżyków na kartce a nie rozumienie o co chodzi. Wszystkie umiejętności ponad to gwarantują nie tyle zdanie co przyzwoity wynik.
up
a nie przyszło Ci do tej pustej głowy że są jeszcze inne matury niż te podstawowe z matmy i polskiego. Napisz sobie bez przygotowania rozszerzoną biologię z chemią.
konto usunięte
2013-05-06, 16:18
Oddział onkologii
Mały chłopczyk pyta się doktora:
- A odwiedzi mnie pan jak już stąd wyjdę?
A doktor odpowiada mu:
- nie bo raczkuję