Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
antykreator 2012-07-09, 12:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
fdM 2012-07-09, 12:17
Popieram, chociaż nie ze wszystkimi poglądami się zgadzam. Cieszy, że coraz więcej młodych ludzi udziela się w środowiskach patriotycznych. Zawsze to jakaś nadzieja, patrząc na dzisiejszą 'oświeconą' młodzież, bez zasad i honoru - byle się nachapać.

up. hmmm a to wyżej nie jest przypadkiem flagą jakiejś lewackiej bojówki ?? Do ONR kiepsko pasuje
Zgłoś
dth 2012-07-09, 12:50
toć to logo palikota..
Zgłoś
Orissa 2012-07-09, 12:57 1
U nas nawet skrajna prawica nie wychodzi, dla mnie to syf jak nie wiem. Za bardzo trzymają się Kościoła i wieśniackich tradycji (możecie mnie objechać, ale to element porażki tego kraju), za mało skupiają się na analizie historii i dawnych ustrojów. I do tego bardziej obchodzi ich pedalstwo i zielsko niż kolorowi imigranci i polityka zagraniczna. Niby mają dobre układy z rumuńskimi i greckimi nacjonalistami, a jednak bardzo się od nich różnią. Co to za kraj, żeby nawet nie było żadnej solidnej opcji politycznej na którą można by głosować, z prawicy zostaje tylko Korwin, bo katolickie oszołomy jakoś mi nie leżą

@antykreator
Ta flaga jest bezbłędna, pojazd po ich idiotycznym logo
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-09, 12:58 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sfash 2012-07-09, 13:13 1
W dupach się poprzewracało, dawno wojny nie było.
Zgłoś
fdM 2012-07-09, 13:48
trippers, pisałeś do mnie ? Ja wspominałem o 'oświeconej' młodzieży, więc zapewne tak... Jak pewnie zauważyłeś napisałem to w cudzysłowie, chodzi mi tutaj o współczesną młodzież, która zrobi wszystko, żeby tylko zadbać o swój tyłek. Takie ideały jak patriotyzm czy honor dla dużej części są przestarzałe i zbędne. 'Oświeconą' młodzieżą, nazywam też tych którzy nie myślą samodzielnie, łykają wszystko co się im poda w tv. Sam obecne kończę studia, źle mnie zrozumiałeś, jeżeli myślisz, że potępiam tych prawdziwie oświeconych
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-09, 14:00
W takim razie źle zrozumiałem:), ale tylko początek był do Ciebie, reszta odnosiła się do trendu który ostatnio zagościł w Polsce.

Ostatnio zacząłem przyglądać się jak są podawane wiadomości w różnych dziennikach i można się złapać za głowę, jak pięknie manipuluje się przekazem.

Fakt, że jest powolne zatracanie wartości, ale moim zdaniem błędem jest utożsamianie przez wielu wartości z religią. Czasy są dziwne, ludzie żyją coraz bardziej wirtualnie, zasypują nas masą gówna i nic nie wartych informacji, przez to nie ma czasu ani chęci by zagłębić się w cokolwiek o większej wartości.

Musimy się rozwijać, bo siła kraju jest mierzona siłą obywateli!
Zgłoś
antykreator 2012-07-09, 14:21 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-09, 16:04 5
Zgłoś
staszekf123 2012-07-09, 16:27
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-09, 17:59
@mazuch w pełni popieram co napisałeś. prawda jest taka, że hipotetycznie jedno mocne tupnięcie putina i 90-ciu % oenerowców pociekłoby rzadkie gówno z nogawek.
Zgłoś
MISIEQM1 2012-07-09, 18:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-07-09, 19:43
Ja się bardzo cieszę i bardzo mnie się to podoba, tylko powiedzcie mi, gdzie ma się znaleźć w tym osoba taka jak ja - idealistycznie w pełni się zgadzająca z powyższym filmem, ale czująca odruch wymiotny jak widzę flagę z 'Jezusem Królem Polski'. Jestem ateistą, nienawidzę indoktrynacji religijnej. Co z takimi ludźmi jak ja?
Zgłoś
berian 2012-07-09, 19:54
Według mnie to nie powinno mieć takiej formy. Chęć zmiany państwa w duchu radykalnego patriotyzmu darząc nienawiścią wszystko co odmienne? Gdzieś to już chyba było przerabiane? Dorzućmy tutaj jeszcze religie i twórzmy sobie wspaniały zaściankowy ciemnogród na przyszłość. Nie nie mam nic do postawy patriotycznej, nawet sam uważam się za patriotę bo kocham Polskę i zawsze wszędzie próbuje własnymi działaniami dawać jak najlepsze świadectwo o tym państwie. Jednak też trochę mnie boli nasza hipokryzja, której najlepszym przykładem jest "Idziemy do kościoła pokazać jak kochamy Jezusa, a później paru pedałom i brudasom obić mordy biblią".
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem