👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ci z zaplecza jakby czekali aż upadnie. Szybko wyszkoczyli jak z malucha
Pawehan napisał/a:
To była gazeta RzeczPISpolita .
Jak byś nie wiedział rok temu, albo coś koło tego, rzepa została sprzedana. Była to ostatnia prawdziwie niezależna gazeta. Wyjątkowo obiektywna trzymająca się faktów, bez durnych insynuacji. Niestety, w celu ratowania niezależności polskich mediów, niejaki George Soros wyłożył kasę, żeby firma krzak mogła ją sobie kupić. Od tego czasu gazeta skręca na tory, którymi porusza się GW Interia, czy Onet.

Pierwszy raz widzę aby ktoś omdlewając/tracąc przytomność trzymał ręce przy sobie by się zbytnio nie obtłuc. Odkładanie gazetki pomijam.
Sm_Jaca napisał/a:
Ci z zaplecza jakby czekali aż upadnie. Szybko wyszkoczyli jak z malucha
Idealny dawca narządów. Już go leczyć za późno ale jeszcze całkiem nie umarł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie