I dobrze, ja też murzyna bym się brzydził dotknąć. Krasnal inna sprawa.
Z takim wzrostem można iść do policji tylko za klauna i próbować zabijać przestępców śmiechem
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ciekawe jaki był ciąg dalszy... Wp🤬l czy kupa śmiechu

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Jako, że jestem c🤬jem to przyj🤬bym mu naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza, obrazę funkcjonariusza i jak lecimy z k🤬ą to jeszcze usiłowanie porwania.
Oduczy się debil pajacować.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oduczy się debil pajacować.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@up
jest adminem i może cię dać do sucharów
czy tam modem
jeden c🤬j
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
jest adminem i może cię dać do sucharów
czy tam modem
jeden c🤬j
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!

@up Ani moderatorem, ani adminem. Coś go przeceniasz. Niby ma ciemniejszy nick ale na profilu brak informacji o jakichś "specjalnych mocach".
@up
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Cytat:
Informacje o Grupie
Nazwa Grupy:
~Dublerzy
Opis Grupy:
Moderatorzy z ograniczonym dostępem
Twoje członkostwo:
Jesteś członkiem tej grupy

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

@up mordefakor a tyle skarg
coś się chyba z powołaniem minąłeś ;p A co do krasnala to mam podobnego w domu w formie żeńskiej

Stajan napisał/a:
@up Ani moderatorem, ani adminem. Coś go przeceniasz. Niby ma ciemniejszy nick ale na profilu brak informacji o jakichś "specjalnych mocach".
Taka straż miejska tylko na sadisticu

podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
I cyk, dożywocie...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Czemu nie zaczęli go od razu pałować a potem zabrać na komendę i razić paralizatorem aż do skutku czyt. zejścia?