📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
To właśnie w takich sytuacjach...
Ehh dobra, moderatorze który to tu wrzuciłeś, jesteś moim bogiem^^
Ehh dobra, moderatorze który to tu wrzuciłeś, jesteś moim bogiem^^
@up Powiedziałbym "skasuj sobie mózg", ale chyba jednak w twoim przypadku to nic nie zdziała..
@PinkRose, profil portalu w pewnej (dużej?) części kształtują jego użytkownicy. Jeśli coś dostaje piwa, to widać ludziom się podoba. Pierwsze słyszę, żeby każdy materiał wrzucany na ten portal musiał być sadystyczny. Administracja portalu ma możliwości ograniczenia materiałów jakie się tu dostają (jak np. ustanowienie zasady "jedyne sadystyczne rzeczy mogą zaistnieć na portalu, wszystkie inne będą usuwane" czy chociażby zwiększenie liczby piw potrzebnych na "wyjście" tematu z poczekalni). Jak na razie tego nie zrobiono.
To że dostał 2 piwa oznacza tyle, że sam nic tu nie wrzucił. Czy oznacza, że starannie selekcjonuje materiały przed ich publikacją? Moim zdaniem nie. Jest to raczej przejaw braku inicjatywy i typowo polskiego narzekania na wszystko dookoła.
To że dostał 2 piwa oznacza tyle, że sam nic tu nie wrzucił. Czy oznacza, że starannie selekcjonuje materiały przed ich publikacją? Moim zdaniem nie. Jest to raczej przejaw braku inicjatywy i typowo polskiego narzekania na wszystko dookoła.
Rozumiem Twój punkt widzenia i w pewnym sensie zgadzam się z nim. Przeglądanie kilku portali i uświadamianie sobie faktu, że ogląda się wciąż to samo może denerwować. Niestety niewiele można na to poradzić.
Co można zrobić, żeby na sadisticu nie pojawiały się takie rzeczy? No cóż, z tego co wiem kiedyś tematy z poczekalni wychodziły po 10 piwach. Teraz jest to (chyba!) 15 piw. Można zatem wystąpić z petycją do administracji o podniesienie progu do np 30 piw.
Co można zrobić, żeby na sadisticu nie pojawiały się takie rzeczy? No cóż, z tego co wiem kiedyś tematy z poczekalni wychodziły po 10 piwach. Teraz jest to (chyba!) 15 piw. Można zatem wystąpić z petycją do administracji o podniesienie progu do np 30 piw.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie