Zabawny był ten moment gdy jakiś facet przebiegł - skojarzyło mi się z tym jak zwierzyna przebiega przez jezdnię gdy jedziemy samochodem

Hayka w słoneczniki
Swoją drogą jak wybulił za malowanie trochę kasy mógł też zainwestować w crashpady...

Swoją drogą jak wybulił za malowanie trochę kasy mógł też zainwestować w crashpady...

wyraźnie słyszę Vinniego Paza,więc to będzie AOTP lub Jdi Mind Tricks,niestety tytułu nie kojarzę
p.s. jakim k🤬a trzeba być człowiekiem żeby pomalować motocykl w...słoneczniki
może jakiś ogrodnik
p.s. jakim k🤬a trzeba być człowiekiem żeby pomalować motocykl w...słoneczniki
może jakiś ogrodnik

@up Piwo człowieniu <lol2>
Być może jest to też Big Fat Mad Gold Daddy - My Bitch sucking cock in my cadillac
Być może jest to też Big Fat Mad Gold Daddy - My Bitch sucking cock in my cadillac

@up
jakaś p🤬da, która dostała hajs na moto od tatka, chciał popisać się przed kolegami no ale jak jest się p🤬dą to tak się właśnie kończą popisy...
jakaś p🤬da, która dostała hajs na moto od tatka, chciał popisać się przed kolegami no ale jak jest się p🤬dą to tak się właśnie kończą popisy...

Operaor brzmi prawie jak torreador. ; P
Nawet się sytuacyjnie zgadza.
Nawet się sytuacyjnie zgadza.
nie odbierał inny kanał, tylko łączność z kamerzystą została przerwana i automatycznie przełączyło na inną kamerę, potem widać jakieś cyfrowe szumy, które generował nadajnik...
podpis użytkownika

"czego można oczekiwać po gościu co ma motor pomalowany jak p🤬da?"
Myślałem, że pomalowany jest motocykl, motoru tutaj nie widać za bardzo.
Myślałem, że pomalowany jest motocykl, motoru tutaj nie widać za bardzo.