Główna Poczekalnia (1) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MotoPirat 2019-04-19, 17:02 8
C🤬j, że robota trochę c🤬jowa, ale chłopaki umieją się bawić
Zgłoś
R41NM4N 2019-04-19, 19:47 18
Czemu c🤬jowa? Nieźle płatna i się nie narobisz, dźwigania worków z cementem zero a 80% czasu spędzasz w samochodzie na dojazdach baza-rejon-wysypisko-baza
Zgłoś
Iwerael 2019-04-19, 20:09 19
Byłem przekonany, że wrzucą ten motocykl
Zgłoś
McQurwa 2019-04-19, 20:18
Kojarzy mi to się z odbijaniem ranych
Zgłoś
Rozjebie 2019-04-19, 20:46 5
R41NM4N napisał/a:

Czemu c🤬jowa? Nieźle płatna i się nie narobisz, dźwigania worków z cementem zero a 80% czasu spędzasz w samochodzie na dojazdach baza-rejon-wysypisko-baza

Według Ciebie zbieranie cuchnących śmieci do cuchnącej śmieciarki dzień w dzień to nie jest c🤬jowa robota? Owszem, śmieciarze są nam potrzebni - dlatego dobrze, że populacja ludzka ma jakiś procent lekko upośledzonych zdolnych do wykonywania tego zawodu.
Zgłoś
feku2710 2019-04-19, 21:19 88
Coordinator napisał/a:

Według Ciebie zbieranie cuchnących śmieci do cuchnącej śmieciarki dzień w dzień to nie jest ch*jowa robota? Owszem, śmieciarze są nam potrzebni - dlatego dobrze, że populacja ludzka ma jakiś procent lekko upośledzonych zdolnych do wykonywania tego zawodu.

Kim ty k🤬a jesteś pajacu że obrażasz pracujących ludzi zawód jak każdy inny lekko upośledzeni są ci którzy nie pracują tylko żerują na zasiłkach sam pewnie siedzisz na garnuszku u starych i cwaniakujesz w necie
Zgłoś
InnyName 2019-04-19, 21:43 20
Coordinator napisał/a:

Według Ciebie zbieranie cuchnących śmieci do cuchnącej śmieciarki dzień w dzień to nie jest c🤬jowa robota? Owszem, śmieciarze są nam potrzebni - dlatego dobrze, że populacja ludzka ma jakiś procent lekko upośledzonych zdolnych do wykonywania tego zawodu.

A dla tych najbardziej upośledzonych to jaka praca? Gdzie cie zatrudnili? Szlachta nie pracuje
Zgłoś
Thesherk 2019-04-19, 22:16 1
Najbardziej upośledzonych to na tramwaje biorą
Zgłoś
Rozjebie 2019-04-19, 22:26 2
feku2710 napisał/a:

Kim ty k🤬a jesteś pajacu że obrażasz pracujących ludzi zawód jak każdy inny lekko upośledzeni są ci którzy nie pracują tylko żerują na zasiłkach sam pewnie siedzisz na garnuszku u starych i cwaniakujesz w necie

InnyName napisał/a:

A dla tych najbardziej upośledzonych to jaka praca? Gdzie cie zatrudnili? Szlachta nie pracuje

Zabolało wieśniaki j🤬e, co?
W życiu trzeba się czasem postarać, a nie iść na łatwiznę i zarabiać na życie zbierając śmieci, parchy
Zgłoś
furandi 2019-04-19, 23:08 3
Coordinator napisał/a:

W życiu trzeba się czasem postarać, a nie iść na łatwiznę i zarabiać na życie zbierając śmieci, parchy

Zbierając śmieci tych, którzy potrafią je wystawić przed dom, zamiast wyj🤬 do lasu. Grabarze to też upośledzeni ludzie? Ci którzy ubierają zmarłych, to też dla ciebie margines? Lepiej pracować i dostać za to kasę, niż żerować na j🤬ym socjalizmie, który prowadzi do samozagłady. Nie każdy ma predyspozycje do bycia adwokatem, czy urzędnikiem najniższego szczebla. Rolnicy zaperdalają w polach, a ty się z nich nabijasz, a bez nich chodziłbyś głodny,a bez śmieciarzy utonąłbyś w śmieciach.
Zgłoś
TheAndyboy888 2019-04-19, 23:24 25
Coordinator napisał/a:

W internecie możesz poszaleć. W życiu realnym jesteś pewnie taką p🤬dą, która nie może sobie samemu poradzić. W Polszy to k🤬a taki stan umysłu większość prezentuje, że jak się nie jest adwokatem, urzędnikiem, czy nauczycielem, to z automatu jest się wieśniakiem lub nieudacznikiem. J🤬 cię pies sk🤬ysynu, że nie potrafisz uszanować czyjejś pracy.
Zgłoś
Shanttyy 2019-04-19, 23:53 2
Tylko ja myślałem, że mu zap🤬li tym karmnikiem ?
Zgłoś
ritu4l 2019-04-20, 0:00 2
Shanttyy napisał/a:

Tylko ja myślałem, że mu zap🤬li tym karmnikiem ?

Tak
Zgłoś
panar3 2019-04-20, 7:32
Esie, esie, dwa kolesie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem