Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Ambroży 2012-09-24, 22:46
Panie kapitanie z przyjemnością udowodnię, że osoba wierząca nie jest wcale w błędzie, a jeśli nawet to nie da się tego udowodnić-więc nie jest to przedmiot do dyskusji, ponieważ kończy się to zwykłym LANIEM WODY.Natomiast nie chcę robić tego na sadistic.pl bo nie do tego chyba ten portal służy.Proponuję skontaktujmy się jakoś np przez mój adres e mail: trzcina1657@wp.pl -no chyba, że się boisz....

I proszę na przyszłość nie posługiwać się porównaniami "wiary w istnienie Boga" do "wiary w istnienie jednorożców na przykład" bo jest to błędem.
Zgłoś
Brutalne_Bydle 2012-09-24, 22:56 2
Ehh, ludzie się kłócą zawsze na temat wiary i tak będzie do końca istnienia ludzkości. Ale niech nikt nie mówi, że to co jest niematerialne i niewidoczne nie może istnieć. Dowodem są na przykład bozony Higgsa, które nie mają koloru, fotony nie mają masy, a sama teoria strun udowadnia istnienie przeróżnych rzeczy. Niektórzy naukowcy nie wykluczają istnienia życia w samym stanie świadomości, a widzę że jest tu na forum kilku ludzi, którzy pochłonęli wiedzę o życiu, wierze i fizyce w każdej formie (występują po każdej stronie dyskusji).

Hehe, a jestem wierzący, byłem i będę nie lubię tylko przekonywania innych ludzi do zmiany swojej wiary, czy też jej porzucenia, czy też tworzenia obraźliwych obrazków lub kawałów o religii. Jest to nieładne i tyle. Mi wiara pomogła w życiu nie raz i czuję to (nie jestem psychicznie chory ), tylko szkoda że inni tego nie mieli okazji doświadczyć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 0:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Marccelo 2012-09-25, 0:59 1
Generalnie to w dupie mam te pseudointelektualne wywody na tematy wiary, ale ciekawi mnie skąd Pan Kapitan wziął dane o ilościach przestępstw seksualnych w Japonii? A tak BTW to nie uważacie, że ocenianie kogoś za kretyna i debila na podstawie tego czy jest ateistą czy katolikiem nie świadczy trochę o waszym poziomie intelektualnym? Jest wiele wybitnych osobistości ateistów a zarazem wierzących, którzy przewyższają nas wszystkich (społeczność sadola jarająca się takimi pierdołami jakie tu są) intelektem...
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 1:07 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 1:49
Napiszę jedno: schizofrenia

PS. Natomiast uważam, że to spoko że istnieje miejsce [Radio M] gdzie mogą się takie osoby wygadać. Słuchając tego nie można się zarazić a wszystkim którzy się tego boją zalecam antykoncepcję douszną lub ewentualnie przełączenie programu i przelew 2zł na WOŚP
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 7:47 6
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-09-25, 9:56
Zgłoś
Amol.the.Herbal.Liquor 2012-09-25, 10:16 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 10:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 11:46 5
Do tej pory nie wiedziałem jakim idiotą trzeba być, żeby irracjonalnie utożsamiać każdego ateistę z gimbusem. Slonx - klasa sama w sobie.

"A od kiedy to, panie naukowcu, teistyczna wizja powstania życia przeczy nauce?"

To było Boskie
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 12:11 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 13:03 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-25, 14:29
A debata dalej trwa:) co wygra wiara czy nie wiara,dobro czy zło, kluski czy makaron,ziemniaki czy kartofle.,?!
Zgłoś
MArcin911 2012-09-25, 17:35
up ketchup czy musztarda
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem