podpis użytkownika
I tak skończysz tam gdzie inni.

podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/

Takie ludzie ścierwo wałęsające się po ulicach miast za c🤬ja by się nie zatrzymali czy to zauważyliby nieprzytomnego
Taaa, może jeszcze frytki do tego. Akcja z nie dawna na osi:
Idzie se chłopak z dziewczyną i zauważyli leżącą naj🤬ą babę, podeszli i zapytali czy pomóc na co usłyszeli: Sp🤬alaj c🤬ju bo ci jebne.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashiJa kiedyś, będąc bodaj w pierwszej gimnazjum byłem okradany przez pana dresa z telefonu itd. w biały dzień.
Miałem to samo. Ja vs pięciu kolesi. Dostałem po mordzie i telefon straciłem. Obok stało pięciu moich kumpli. Jeden z nich był reprezentantem miasta w boksie zawodowym. Nic k🤬a nie zrobili, c🤬je. A telefon to był Mitsubishi Trium, wtedy wart jakieś 20zł, teraz może 20gr.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

ja ide do domu na MAJDAN !
, padłem , pierwszym razem usłyszałem Majdanek
, śmiech śmiechem do MAJDANU mam jakieś 17 km
, znam wykonawców nawet
Ciekawe kto wiedział, co to słówko znaczy.
sjp.pl/majdan
Wiejska babcia widzi że ktoś leży to podeszła pomóc. Takie ludzie ścierwo wałęsające się po ulicach miast za c🤬ja by się nie zatrzymali czy to zauważyliby nieprzytomnego, kradzież czy gw🤬t, a potem jęczą jak to strach po ulicach chodzić.
Wolę za tego komenta dać piwo niż za filmik.
podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Wiejska babcia widzi że ktoś leży to podeszła pomóc. Takie ludzie ścierwo wałęsające się po ulicach miast za c🤬ja by się nie zatrzymali czy to zauważyliby nieprzytomnego, kradzież czy gw🤬t, a potem jęczą jak to strach po ulicach chodzić.
miałem kiedyś zajawkę żeby budzić nieprzytomnych i naj🤬ych, ale od czasu kiedy żul którego obudziłem w tramwaju zarzygał cały wagon dałem sobie spokój, ale później znowu się przełamałem i chciałem nieprzytomną laskę w pubie obudzić i mało co potężnego wp🤬lu nie zgarnąłem tak, że więc od tego jak ktoś śpi to znaczy że jest zmęczony i wie co robi, można co najwyżej się zatrzymać się i sprawdzić czy oddycha, ewentualnie po pały albo karetkę zadzwonić jak nam coś nie odpowiada. Aha i też jak byłem w gimnazjum dresy mi komórkę zaj🤬y i nikt nie pomógł