👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w manualach jest chociaż blokada kobieca i w takim przypadku auto by zgasło

TT4 napisał/a:
Jak tu ich nie bić?
![]()
Bierzesz ręce i wkładasz w kieszenie, tak by jej nie dotknąć, ani nimi, ani jakąkolwiek inną częścią twojego ciała.

Mogła zostawić na biegu, to by się nie stoczył

Konrad1320 napisał/a:
Mogła zostawić na biegu, to by się nie stoczył
![]()
Zostawiony na biegu, a jednak się stoczył:

szach i mat!

Ratoshi napisał/a:
Bierzesz ręce i wkładasz w kieszenie, tak by jej nie dotknąć, ani nimi, ani jakąkolwiek inną częścią twojego ciała.![]()
.. i po chwili jebiesz jej z dyńki, żeby zapamiętała suka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie