👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miał farta, że chwile przed wystrzałem zdjął kulocha z opony. Do następnego...
Niech się cieszy, że obręczy nie wyp🤬zieliło, bo mózg miałby podzielony na obie półkule, tyle że poza czaszką
darek1234 napisał/a:
Niech się cieszy, że obręczy nie wyp🤬zieliło, bo mózg miałby podzielony na obie półkule, tyle że poza czaszką
Tutaj nie było obręczy. To bezdętkowe opony. Chciałeś zaistnieć, a wyszła kompromitacja, jak zawsze
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Driver19cm napisał/a:
Tutaj nie było obręczy. To bezdętkowe opony. Chciałeś zaistnieć, a wyszła kompromitacja, jak zawsze
Jak zawsze to weź viagrę, wtedy to 19 cm z przedłużonym z Temu napletkiem będzie miało sens. A teraz się poskarż, płaczusiu
podpis użytkownika
darek1234 napisał/a:
Czyli przynajmniej jakaś wspólna, pozytywna rzecz. Nigdy nie zgłaszam nikogo, nie jestem kapuś. Sadol jest po, żeby się wyżyć
Teraz patrzę, że dostałeś bana w tym samym momencie. Tyle, że ja, z każdej kłótni z Tobą wychodzę z banem 😉
podpis użytkownika
Driver19cm napisał/a:
Teraz patrzę, że dostałeś bana w tym samym momencie. Tyle, że ja, z każdej kłótni z Tobą wychodzę z banem 😉
To nie moja robota, ale widzę, że coś co się nazywa "System" kasuje moje posty, natomiast Centurion w mojej opinii przesadza.
Popatrzyłem na ostrzeżenia i w związku ze mną masz tylko jedno, wtedy kiedy ja
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie