👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ok rozumiem, takie opony dały by radę np. w Holandii, Belgii ale w Polsce???
Nie wiem jak sprawdziłoby się to na drogach, ale wygląda znakomicie. Taki zestaw opon kosztować pewnie będzie więcej niż mój samochód. Inna sprawa, że pewnie cała Europa zacznie na tym jeździć, zbudują sobie nowe drogi, a my dopiero ukończymy A1, siwy Tusk będzie przecinał wstęgę.
w Polsce i tak by były używki wylane 3 razy po dwóch Niemcach

Jedyny pomysł który mi się spodobał to ta opona która po środku zmniejsza średnicę (ale jaki materiał wytrzyma takie obciążenia), reszta to moim zdaniem przerost formy nad treścią.
Bajerki fajne. Ale prawda taka, że przez działanie tych bajerków zmniejsza się powierzchnia styku z podłożem.

łądnie wygląda, ale jest bez sensu, 90% jeśli chodzi o jazde jest uzależnione od kierowcy

Miałem kiedyś auto zastępcze, które jeździło na Hankookach. Nikomu nie życzę, żeby kupił te opony i na nich jeździł. Na zimowych jeździło się jak na letnich już przy lekkim śniegu. Strach pomyśleć, co by było, jakby się zabrali za robienie "sportowych" opon.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie