Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pokson 2012-12-12, 23:17 8
Ok rozumiem, takie opony dały by radę np. w Holandii, Belgii ale w Polsce???
Zgłoś
Policeman 2012-12-12, 23:20 28
Nie wiem jak sprawdziłoby się to na drogach, ale wygląda znakomicie. Taki zestaw opon kosztować pewnie będzie więcej niż mój samochód. Inna sprawa, że pewnie cała Europa zacznie na tym jeździć, zbudują sobie nowe drogi, a my dopiero ukończymy A1, siwy Tusk będzie przecinał wstęgę.
Zgłoś
AdresatNieznany 2012-12-12, 23:20 4
w Polsce i tak by były używki wylane 3 razy po dwóch Niemcach
Zgłoś
Dark-Side 2012-12-12, 23:28 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pkh 2012-12-12, 23:31
Jedyny pomysł który mi się spodobał to ta opona która po środku zmniejsza średnicę (ale jaki materiał wytrzyma takie obciążenia), reszta to moim zdaniem przerost formy nad treścią.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 0:37
przewidywana premiera w Polsce ok. 2099 roku - Enjoy !
Zgłoś
Mindfuck 2012-12-13, 3:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Sin_69 2012-12-13, 4:34
Zgłoś
thez 2012-12-13, 5:57
Bajerki fajne. Ale prawda taka, że przez działanie tych bajerków zmniejsza się powierzchnia styku z podłożem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 6:54 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 7:17
łądnie wygląda, ale jest bez sensu, 90% jeśli chodzi o jazde jest uzależnione od kierowcy
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 7:49
Miałem kiedyś auto zastępcze, które jeździło na Hankookach. Nikomu nie życzę, żeby kupił te opony i na nich jeździł. Na zimowych jeździło się jak na letnich już przy lekkim śniegu. Strach pomyśleć, co by było, jakby się zabrali za robienie "sportowych" opon.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-13, 8:10
Zgłoś
tigerqaz 2012-12-13, 8:36
Sprzedam auto i kupie se takie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem