Do Europy przybyli również uznani muzycy. Lyon, Francja
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:24
Do Europy przybyli również uznani muzycy. Lyon, Francja
Normalne zachowanie, gdy się fortepian pierwszy raz na oczy widzi... Dziwię się, że ugryźć nie próbowali.
może nikt nie wytłumaczył naszym przemiłym opalonym gościom do czego służy pianino
Widziałem gdzieś akcje policji francuskiej po cywilnemu, nie pierdzielili się i lali pałkami teleskopowymi równo. Patrząc na to co wyprawiają przybyli pontonami inżynierowie i lekarze, przestałem się dziwić brutalności francuskiej policji - po prostu inaczej z tym bydłem się nie da.
Gienek78 napisał/a:
Widziałem gdzieś akcje policji francuskiej po cywilnemu, nie pierdzielili się i lali pałkami teleskopowymi równo. Patrząc na to co wyprawiają przybyli pontonami inżynierowie i lekarze, przestałem się dziwić brutalności francuskiej policji - po prostu inaczej z tym bydłem się nie da.
Zawsze mnie dziwi gdzie wtedy te pato dresy co tak dumnie o patriotyzmie mówią... co by to nie robili dla polski już i czego jeszcze nie zrobią xD
@wtyu: Nazwać ich zwierzętami to obraza dla zwierząt.
Nic tylko na plantację, lub do gazu.
Nic tylko na plantację, lub do gazu.
guliusz napisał/a:
Bo to Tusk im wizy sprzedał, tak?Dziękuję ci O Tusku kochany , po stokroć
Quassar napisał/a:
A przystanki demolować, itd, to jakoś potrafią lepiej od owych inżynierów. Dresów patriotów bym do jednego bydlęcego kontenera z deportowanymi przestępcami wsadziła, kontener na statek, statek zaś do Afryki. A prawdziwych uchodźców zapraszam, tyle że jedno przestępstwo i jak powyżej, do kontenera z dresami.Zawsze mnie dziwi gdzie wtedy te pato dresy co tak dumnie o patriotyzmie mówią... co by to nie robili dla polski już i czego jeszcze nie zrobią xD
„Porządek z haosu” zapnijcie dobrze pasy 2025 nadchodzi WIELKIMI krokami
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie