👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz Polacy przechwycą ten pomysł do zabawy na weselach. Ten nowy zwyczaj będzie godnie rywalizował z innymi żenadami jakie można tam spotkać.
@cys23 - podejzewam ze crystaldragon chodzi o beznadziejne zabawy w stylu jak na tym filmiku, a nie o samo wesele.
ps. u mnie na weselu nie bylo takich idiotyzmow i jakos ludzie sie bawili do bialego rana.
ps. u mnie na weselu nie bylo takich idiotyzmow i jakos ludzie sie bawili do bialego rana.
IOI napisał/a:
@cys23 - podejzewam ze crystaldragon chodzi o beznadziejne zabawy w stylu jak na tym filmiku, a nie o samo wesele.
Ni chodzi mi o tradycję gdyż ją szanuję, lecz o kretyńskie wymyślane coraz to nowe zabawy jak np. na oczepinach które pobijają poziom wstydu i żenady w każdym aspekcie.

cys23 napisał/a:
Smutny jesteś. W polskich weselach najlepsze jest to, że ludzie potrafią się bawić. Byłem w anglii na paru weselach, i po obiedzie i posłuchaniu muzyki ludzie się zawijają do domu.
cys23 napisał/a:
Bo tak się bawią cywilizowani ludzie. Świnie w oborze też sie swietnie bawią, moze więc warto sie potaplać w gównie. W polsce jak w oborze ale to wiadomo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie