Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:50
optymistycznym akcentem
MauMauMaurycy • 2013-05-14, 22:54
Autentyczna sytuacja z lekcji matematyki w technikum:

Nauczyciel zapisuje na tablicy cyfry 5,4,3. Następnie zwraca sie do uczniów:
-Proszę państwa, a teraz machamy, machamy, machamy...
Zaskoczeni uczniowie machają. Nauczyciel po chwili dodaje:
-I tym oto optymistycznym akcentem pożegnaliście się państwo z tymi ocenami...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-15, 13:41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
boogeyman 2013-05-15, 13:57
Tak, najlepiej zgonić wszystko na nauczycieli. Chodziłem do prestiżowej szkoły, od której spodziewałbym się wysokiego poziomu nauczania. Niestety, dno i wodorosty. Nie obchodzą mnie przedmioty inne niż fizyka, matma i angielski, ale nawet na nauczycieli moich priorytetowych przedmiotów nie mogłem liczyć. Angielski to w ogóle tragedia. Nie wiem czy nauczyciele wiedzą już, że większość chodzi na korki i do szkół językowych czy o co tu chodzi. Poziom nauczania schodzi na psy razem z programem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 14:02
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mr.Benny 2013-05-15, 14:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 14:53
Zgłoś
lathiel 2013-05-15, 15:23
Dostać się to jedno - utrzymać się to zupełnie inna bajka
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 15:52
Widzę, że matury się skończyły i gimbaza z nadmiaru czasu tłumem wbija na sadistica by się powymądrzać
Zgłoś
MauMauMaurycy 2013-05-15, 18:24
Boże ale ból dupy robicie
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 21:44
Zgłoś
boogeyman 2013-05-15, 22:03
exx napisał/a:

Nie ma to jak wypowiadanie się w dalszej części wątku, na temat tego jaki typ szkoły ponadgimnazjalnej lepiej przygotowuje do studiowania... przez osobę która nawet nie zaliczyła I semestru na jakiejkolwiek podrzędnej uczelni Koronnym argumentem na to, że nie masz pojęcia o czym piszesz, jest wstawka o matematyce rozszerzonej - pójdziesz na pierwszy wykład to zrozumiesz o czym mowa Na dzień dzisiejszy dostanie się na jakieś AGH czy PW nie jest czymkolwiek nadzwyczajnym, także spasuj bo Ci żyłka pęknie.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. To jaka szkoła lepiej przygotowuje do studiowania nauk ścisłych pisałem odnośnie wypowiedzi innego użytkownika. Kwestia matematyki rozszerzonej pojawiła się również odnośnie wypowiedzi kogoś innego. Brawo za dedukcję...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem