👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby to było u chińczyków to skończyło by się degustacją lokalnego przysmaku

Pajan napisał/a:
Sadol bawi, Sadol uczy.
Może i uczy, ale chyba nie ortografii...
T3RMINATOR napisał/a:
ochydztwo
Harkness napisał/a:
Gdyby to było u chińczyków to skończyło by się degustacją lokalnego przysmaku
I to zanim by wylazło z tego kokona.
Wszystkie ćmy i motyle i inne owady przypominają mi kobiety, z małą różnicą.
Owady:
Jest paskudna tłusta gąsienica co żre jak opętana, następnie zawija się w kokon, finalnie wychodzi piękny motyl.
Kobieta:
Jest piękny motyl, po ślubie zawija się w kokon z koca na kanapie i za jakiś czas finalnie wychodzi paskudna tłusta gąsienica, co żre jak opętana.
Owady:
Jest paskudna tłusta gąsienica co żre jak opętana, następnie zawija się w kokon, finalnie wychodzi piękny motyl.
Kobieta:
Jest piękny motyl, po ślubie zawija się w kokon z koca na kanapie i za jakiś czas finalnie wychodzi paskudna tłusta gąsienica, co żre jak opętana.
Czy tylko ja mam wrażenie, że "T3rminator" to Fantastico po kursie języka polskiego?
żmij napisał/a:
Może i uczy, ale chyba nie ortografii...
Jaki kraj, taki terminator... Trzeba mu zrobić aktualizację słownika języka polskiego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie