G................h
2012-08-07, 1:06
Może jutro coś jeszcze dorzucę...
I tu jest co ogladac! A nie stary dworzec czy niedokonczony meczet k🤬a...
Z................m
2012-08-07, 3:13
K🤬a, zróbcie zbiorczy? Nie dla takich tematów się zrzuca w jeden worek, a tego pełno ostatnio...
Powiem tak...
Na początku wydało mi się to ciekawe, zwiedzanie takich miejsc. Zacząłem w mieście u siebie się rozglądać, jakież to atrakcje są. Niestety, jak widzę tyle tematów, które googlować może sobie każdy, czar pryska. Najbardziej jednak wk🤬ia mnie to, że pewni kolesie pokazali niby ciekawe miejsca w moim mieście, zajebiście - dworzec w ich temacie...kiedyś, mając jakieś 16 lat, srałem tam, bo daleko do domu było. Teraz to super zajebiste, opuszczone miejsce. W Białym jest wiele fabryk, kilka kilometrów dalej znajdą się ciekawsze jeszcze miejsca...ale miejsce, gdzie srają małolaty jest zajebiste - bo opuszczone...
Czy naprawdę o to chodzi, żeby wp🤬lić z neta byle gówno(albo gdzie się pije)? Nie neguję tego hobby, bo jak już mówiłem sam się tym interesowałem...Teraz mi to bokiem wychodzi. Wiele małolatów oczywiście będzie się jarać tematem, bo moderatorzy się jarają. Nie wiedzą czemu, ale skoro oni to lubią, musi być fajne. Zróbcie zbiorczy, niech się wykażą w tym temacie Ci, którzy umieją w google wpisać: "opuszczone miejsca, itp.".
r................3
2012-08-07, 8:57
zbiorczy to na jakieś gówna typu dworzec ale ten gościu wstawia zajebiste wrzuty wyjątkowo takie klimatyczne więc niech wrzuca normalnie zarobi pare piwek chociaż ;p
Jak już macie wrzucać co popadnie to nie na sadistic , rozumiem, że tematy są interesujące ale k🤬a bez przesady
n................a
2012-08-07, 10:15
tomii666 napisał/a:
Jak już macie wrzucać co popadnie to nie na sadistic , rozumiem, że tematy są interesujące ale k🤬a bez przesady
Jak coś nie jest pokemonem to już Cię nie interesuje, co? A na sadolu jest wszystko, nawet takie pojeby jak Ty, z tym że zazwyczaj w dziale hard podpisane jako aborcja.
J................d
2012-08-07, 10:40
Proponuję nowe logo strony:
bo to co się tu dzieje to nie da się w ogóle nazwać czarnym humorem. Moderatorzy chyba o tym zapomnieli.
Jeżeli jakiś temat nie wywołał u ciebie zainteresowania to po prostu leć dalej a nie bziakaj.
R................n
2012-08-07, 14:41
Świetna sprawa te opuszczone wyrzutnie. Klimat jak ze S.T.A.L.K.E.R.A, albo i lepiej.
Oby tak dalej!
Bliżej na Ukrainie jest też sporo takich opuszczonych wyrzutni, więc można pobiegać. A jak ktoś chciałby pozwiedzać w trochę mniej hardkorowy sposób to polecam Muzeum Strategicznych Wojsk Rakietowych w Pierwomajsku. Czyli właśnie taka baza przerobiona na muzeum, gdzie oprowadzają ludzie, którzy tam kiedyś pracowali. Wszystko zadbane i nawet w sporej części działające
r................o
2012-08-07, 14:54
K🤬a.
7 zdjęcie w komentarzach. Dziadek tuska był też w armii radzieckiej ?
J🤬y umiał się urządzić. To teraz wiadomo dlaczego wnusio liże dupy i szwabom i ruskim.
k................6
2012-08-07, 17:00
To jest klimatyczny temat, zresztą każdy temat
Gabranth, z taką tematyką jest (dla mnie) bardzo interesujący.
Bardzo bym chciał wybrać się kiedyś w takie miejsce
Zbiorczy może by się rzeczywiście przydał- chętnie bym sobie to poprzeglądał

a może się trafiłoby coś w okolicy