Dosyć ciekawe opuszczone laboratorium znajdujące się koło Warszawy.
Zdjęcia z
facebook.com/PLurbex
Więcej standardowo w komentarzu
t................e
2013-08-05, 22:21
Dzięki
Te również z www.facebook.com/PLurbex
Tylko trochę lepiej od naszych pracowni jak jeszcze studiowałem. Na pewno tam pod warszawą macie nowsze meble.
Na kiego grzyba ten hdr. Skąd ta mania? Ja chcę oglądać naturalne zdjęcia, a nie jakiś plastik, wyglądający jak gra komputerowa.
P................r
2013-08-05, 22:48
ale bym zabawil w chemika
D................S
2013-08-05, 22:52
te zdjęcie z szarym korytarzem - myślałem ze to screen z jakiegoś nowego hl
Jadę po zaopatrzenie do wawy!
Że nikt jeszcze tego nie wypił...
f................8
2013-08-05, 23:33
HDR dobrze tu pasuje - nadaje klimatu w takim miejscu.
Osobiście mi się podoba i dość mocno mnie takie miejsca ciekawią, niestety w mojej okolicy (kujawsko-pomorskie) nie mogę na nic takiego liczyć, a przynajmniej nie udało mi się ustalić nic podobnego.
O k🤬ełę... prawdziwa skarbnica.
podpis użytkownika
Smak '80 lat...
dziwne że jeszcze wszystko stoi na półkach. To musi być jakiś obiekt chroniony/zamknięty bo nie chce mi się wierzyć że tak sobie to wszystko od dawna leży nie tknięte.
pkh
2013-08-06, 1:09
wkurza mnie to, nie można już zrobić normalnych zdjęć?? ludzie myślą że zdjęcia z opuszczonych miejsc to tylko hdr. daj zwykłe to będzie piwko piweczko.
t................e
2013-08-06, 1:12
Jednemu się podobają zwykłe a drugiemu takie. Mi się podobają HDR i w tym w większości foce. Tutaj fakt faktem mocna obróbka ale akurat taka mi się podobała i pasowała jak dla mnie do tego miejsca

Równocześnie nikt Ci nie broni żebyś gdzieś poszedł i pokazał normalne zdjęcia ;D
Zdravim epll
T................3
2013-08-06, 1:13
Pracownia następcy Brunona K