Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Opuszczone obiekty olimpijskie - Sarajewo 1984
Konto usunięte • 2014-02-16, 11:45
Jak wiadomo organizacja igrzysk olimpijskich to nie tylko prestiż dla miasta, ale także duże koszty nie tylko przygotowania obiektów, ale także ich utrzymania po igrzyskach. Do rzeczy - tak dzisiaj wyglądają obiekty przygotowane na igrzyska w Sarajewie w 1984r.

Opuszczony tor bobslejowy:

Skocznia Narciarska:

Hotel dla sportowców:

Tor saneczkarski:

Podium (skoki narciarskie):

Dlatego przygotujcie się moi drodzy, że nie tylko będziecie utrzymywać te stadiony po euro 2012, ale także dojdzie nam kilka pięknych obiektów do utrzymania z naszych podatków, jeśli "dostaniemy" olimpiadę w 2022r

PS: swoją drogą fajnie obalić z kumplami jabola na podium olimpijskim
Zgłoś
Compatriot 2014-02-16, 15:11
Akurat w Sarajewie to raczej tamtejsza wojna przyczyniła się do zrujnowania tych obiektów.
Zgłoś
mati94bu2 2014-02-16, 16:04
Według mnie jest to zły przykład, Jak wiadomo Sarajewo (obecna stolica Bośni i Hercegowiny) była na początku lat 90 arenom działań wojennych i nikt nie miał w tym czasie głowy do utrzymywania tych obiektów. Z resztom budowane były te obiekty przez Jugosławię której kondycja gospodarcza była w miarę dobra, a po wojnie kto miał odbudować zniszczoną i zaniedbaną infrastrukturę ? podzielona Bośnia która do dziś się nie może podnieść z gruzów. Co by nie było na olimpiadę średnio nas stać, a konkurencja jest silna więc i tak nie dostaniemy organizacji
Zgłoś
vodoslav 2014-02-16, 17:16
Prosiłbym jednak o nie robienie drugiej Ukrainy. Ostatnie czasy są dość burzliwe, coraz wiecej c🤬kow, hameryce konczy sie ropa, co chwile zmiany rządów na swiecie..
To wszystko wygląda na jakis wielki plan, który zapewne zmieni granice państw.
O IO w Polsce dowiedziałem sie z tego postu- fatalny pomysł, znów wstyd przed światem.
Chyba nikt nie liczy ze wybudowane obiekty sportowe bedą odzwierciedleniem slodkich zapewnien ryzego z ekipa.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-16, 19:37
To jest Sadistic czy k🤬a Kwejk. Bo już nie wiem. Chce tu widzieć krew, a nie smutne obrazki.

Tak w ogóle to fajne zdjęcia, tylko stronka zła, daj to na demoty.

Ma ktoś trochę maści?
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-16, 19:46
kapitanbomba001 napisał/a:

To jest Sadistic czy k🤬a Kwejk. Bo już nie wiem. Chce tu widzieć krew, a nie smutne obrazki.

1. To jest Sadistic.
2. Smutne obrazki się tu pojawiają.
3. Krew i jedzenie gówna masz w odpowiednim dziale
Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-16, 20:40
Można by to odnowić
Zgłoś
Szycha929 2014-02-17, 10:51 4
kolejna część zdjęć bazy olimpijskiej z Sarajewa

dodaje bo kolegi wstawka to można sobie o kant wstawić z tymi 5 zdjęciami
jak robić temat to konkretnie

to by było na tyle mam nadzieję że ogarnąłem temat lepiej niż kolega Garrone stąd sadistic.pl/opuszczone-obiekty-olimpijskie-sarajewo-1984-vt270766.htm
Zgłoś
Belthezer 2014-02-17, 10:56
Wstawiaj więcej.
Zgłoś
Szycha929 2014-02-17, 11:01
moderacja przeniosła no cóż

Zgłoś
Konto usunięte 2014-02-17, 23:56
Dobrze, że ktoś tutaj przeniósł twój temat. Dla porządku forum. Sam na to nie wpadłeś, żeby tutaj dokleić ?
dałem 5 zdjęć, bo uważałem, że dają pogląd na te obiekty i wyczerpują dogłębnie temat. Myślę, że właśnie tak jest. Po co setka zdjęć w sumie nieciekawych ruin? Oczywiście, jeśli by ktoś poprosił o więcej, to bym wkleil. Jednak 1 typek zaczął od hejtu, wiesz, sadol
Zgłoś