Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Opuszczone obiekty olimpijskie - Sarajewo 1984
konto usunięte • 2014-02-16, 11:45
Jak wiadomo organizacja igrzysk olimpijskich to nie tylko prestiż dla miasta, ale także duże koszty nie tylko przygotowania obiektów, ale także ich utrzymania po igrzyskach. Do rzeczy - tak dzisiaj wyglądają obiekty przygotowane na igrzyska w Sarajewie w 1984r.

Opuszczony tor bobslejowy:

Skocznia Narciarska:

Hotel dla sportowców:

Tor saneczkarski:

Podium (skoki narciarskie):

Dlatego przygotujcie się moi drodzy, że nie tylko będziecie utrzymywać te stadiony po euro 2012, ale także dojdzie nam kilka pięknych obiektów do utrzymania z naszych podatków, jeśli "dostaniemy" olimpiadę w 2022r

PS: swoją drogą fajnie obalić z kumplami jabola na podium olimpijskim
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sard 2014-02-16, 12:04 18
Pierolisz - euro dawno się skończyło, a stadiony działają - koncerty, targi (w wawie książki na ten przykłąd, ale wiem, wiem książki to takie niemodne), różne szoł (w stylu Clarcsony i inne top geary), lodowisko, akcje sportowe itd.
Cóż Garrone to, że jesteś smutną 24-letnią p🤬ką, która nie wychodzi z domu i nie korzysta ze stadionów to już twoja sprawa
Dodatkowo Sarajewo to był wybryk typowo komunistyczny - czyli tam nie liczyło się, czy to po olimpiadzie będzie miało sens, tam nie o to chodziło Miało być na czas, wielkie i pokazujące socjalizm jako coś dobrego.
Ja, jak i wiele osób z mojego pokolenia na pewno pamięta maskotkę Sarajewa - siakiś wilk skaczący ze skoczni i drący ryja "Sarajewooooooooo"
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 12:09 205
@Up: Czyli mówisz, że masz tyle i tyle lat i łykasz propagandę, że wszystko jest cacy i się zwraca jak małe dziecko?
Zgłoś
zsakuł 2014-02-16, 12:10 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KrisCFC 2014-02-16, 12:22 43
sard napisał/a:

Pierolisz - euro dawno się skończyło, a stadiony działają - koncerty, targi (w wawie książki na ten przykłąd, ale wiem, wiem książki to takie niemodne), różne szoł (w stylu Clarcsony i inne top geary), lodowisko, akcje sportowe itd.
Cóż Garrone to, że jesteś smutną 24-letnią p🤬ką, która nie wychodzi z domu i nie korzysta ze stadionów to już twoja sprawa
Dodatkowo Sarajewo to był wybryk typowo komunistyczny - czyli tam nie liczyło się, czy to po olimpiadzie będzie miało sens, tam nie o to chodziło Miało być na czas, wielkie i pokazujące socjalizm jako coś dobrego.
Ja, jak i wiele osób z mojego pokolenia na pewno pamięta maskotkę Sarajewa - siakiś wilk skaczący ze skoczni i drący ryja "Sarajewooooooooo"

Stadiony działają..i mimo wszystko wciąż generują straty..
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 12:26 3
ciezko zeby nie generowaly skoro nasza ministra doplaca do koncertow "gwiad"
hajs sie musi zgadzac, szaraki doplaca
Zgłoś
wojniz2 2014-02-16, 12:32 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WujaszekStalin 2014-02-16, 12:33
to samo będzie w soczi, stadiony jakoś się utrzymają
Zgłoś
Dranzes 2014-02-16, 12:35 10
sard napisał/a:

Np. koncert Madonny, do którego jeszcze dopłacili
Zgłoś
wojniz2 2014-02-16, 12:38 2
@up, ten koncert to była inwestycja;d;d;d

Żałuję tylko, że przez ten basen zabrali z Bemowa Sonisphere. Przecież to będzie jakaś masakra.
Jak można taki koncert na stadionie... Może jeszcze krzesełka dadzą ludziom jak na Watersie. Żenada.
Zgłoś
martinkane 2014-02-16, 12:39
Tak będą wyglądały nasze stadiony.
Zgłoś
Pleso93 2014-02-16, 12:41
Zgłoś
gringo2412 2014-02-16, 12:46 4
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 12:51 4
Olimpiada to okres między igrzyskami !!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-16, 12:55 21
lubon0089 napisał/a:

Olimpiada to okres między igrzyskami !!!

Tak odmierzano czas w starożytności. Jednak czasy się zmieniają i dziś zwykliśmy określać igrzyska właśnie olimpiadą. Ten świat Cię zaskoczy, jednak nie obawiaj się przybyszu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem