Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Opuszczone więzienie - "Śladami skazańców"
konto usunięte • 2013-10-14, 21:15
Bardzo klimatyczne miejsce, idealne by w kilku procentach poczuć klimat losu skazańca.
Budynek powstał w XIII wieku. Zbudowany przez zakon Dominikanów. W 1799 r. budynek przejęli Prusacy i przerobili go na więzienie, które w tym kształcie istniało przez ponad 200 lat.

Więcej zdjęć z miejsc opuszczonych znajdziecie na mojej stronie:
facebook.com/Addic7edBros?ref=hl

Zdjęcia robione obiektywem typu fish-eye. Czemu? Bo lubię proste. Na początek mały przedsmak, może się spodoba.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-14, 21:46 3
4 zdjecia ?
Na piwo trzeba zasłużyć ... ma być co najmniej 2 razy wiecej.
Dajesz dajesz świeżak !
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 22:06 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Qunda 2013-10-14, 22:16
Dawaj więcej, jak mnie takie miejsca podniecają
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 22:20
addic7ed,

zgłoś się do moderatora i niech ktoś doczepi te zdjecia w głównym poscie, albo przynajmniej jakies info zeby lookneli do komantrzy... bo bedzie kiła
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 22:25
desperadonbth napisał/a:

addic7ed,

zgłoś się do moderatora i niech ktoś doczepi te zdjecia w głównym poscie, albo przynajmniej jakies info zeby lookneli do komantrzy... bo bedzie kiła

No właśnie muszę tak zrobić bo szkoda by temat przepadł.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 22:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 23:09 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 23:11 4
@up myślę ze taki obiektyw jest dobry do pomieszczeń bo dużo więcej "ogarnie".

jestem ekspertem
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 23:28 1
@up
Ja jestem ekspertem i zawsze na obiekty biorę 300-tkę Sigmy, oczkiem z kolei lubię fotografować z ukrycia zwierzynę.

Dawaj więcej fotek, za te zasłużone piwko.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-14, 23:28
maciejosw napisał/a:

@up myślę ze taki obiektyw jest dobry do pomieszczeń bo dużo więcej "ogarnie".

jestem ekspertem

Widzę, że ogarniasz sens wykorzystania tego obiektywu.

Ostrów WLKP ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-15, 1:51
oooooo kuuuurwaaa, w takim miejscu to czuł bym się jak w raju
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-15, 8:40
vodka100g napisał/a:

oooooo kuuuurwaaa, w takim miejscu to czuł bym się jak w raju

Uwierz mi, że tak by było
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-15, 10:42
i ten tego, z czegoś takiego to fajny hotel, taki tematyczny i klimatyczny można by było zrobić... przynajmniej tak zrobiono by gdzieś, gdzie nie marnuje się takiego potencjału.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-15, 10:56
nawet światło jest no proszę za prąd zapłacone na kolejne 20 lat
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem