@ Kakutniaczek
Kolego, musisz przyzwyczaić się do negatywnych komentarzy i przestać na nie odpowiadać.
Taki urok sadola.
Kolego, musisz przyzwyczaić się do negatywnych komentarzy i przestać na nie odpowiadać.
Taki urok sadola.
nazimaja, taki stworzonek sadolowy
a jeśli chodzi ci o sens tego postu, to nie chce mi się tłumaczyć, widocznie za krótko jesteś na tym portalu
a jeśli chodzi ci o sens tego postu, to nie chce mi się tłumaczyć, widocznie za krótko jesteś na tym portalu

Pener666 napisał/a:
nazimaja, taki stworzonek sadolowy
a jeśli chodzi ci o sens tego postu, to nie chce mi się tłumaczyć, widocznie za krótko jesteś na tym portalu![]()
Znam nazimaję.
To prawda, że nie widzę sensu w tej "wypowiedzi", łatwiej mi analizować było wiersze Naukowskiej

nie mam lęku wysokości ale nie chciałbym się tam sp🤬olić do wody na dół

trzeba mieć jaja king konga żeby schodzić po tak stromych pordzewiałych schodach

Pener666 napisał/a:
Cytat:
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Pener jak zawsze olewa zasady, a pierwszy do wyj🤬ia postu z jednym słowem.

Pener, ja z kolei rozumiem zarówno nazimaje jak i sens Twojego postu ale intrygują mnie te piwa. Musisz się chyba pogodzić że masz psychofanów

podpis użytkownika
You must die I alone am best
mr_9mm napisał/a:
Pener jak zawsze olewa zasady, a pierwszy do wyj🤬ia postu z jednym słowem.(Aby ten post nie brzmiał złowrogo dałem jego ulubioną emotikonke, której często używa).
Zapewne bardzo dużo wiesz o tym portalu, jesteś tu od tak dawna. Myślisz pewnie, że już wszystko widziałeś. Pewnie myślisz, że wszyscy są tu równi, ale nie, penis Ci w usta, bo Ci, którzy są tu dłużej, mogą więcej. Skończyłem.

@pireus
Kiedyś napisałem, że w necie każdy zgrywa kozaka. Twój post jest doskonałym przykładem.
Jestem pewien, że nie powiedziałbyś mi tego w twarz. Swoje seksualne fantazje zachowaj dla siebie, naprawdę.
Ja przynajmniej daję ludziom piwo za ciekawe materiały, a nie żydze jak Ty.
A siedzę na tym portalu od dawna, tylko sobie zrobiłem ponownie konto. A to, że nie ma tutaj równych, to mnie od samego początku nie dziwi. To polska strona.
Kiedyś napisałem, że w necie każdy zgrywa kozaka. Twój post jest doskonałym przykładem.

Ja przynajmniej daję ludziom piwo za ciekawe materiały, a nie żydze jak Ty.
A siedzę na tym portalu od dawna, tylko sobie zrobiłem ponownie konto. A to, że nie ma tutaj równych, to mnie od samego początku nie dziwi. To polska strona.
@pireus
Muszę się z Tobą zgodzić. Każdy ma swoje miejsce w szeregu
Ps. Też żydze piwa, szkoda mi każdego browara
Muszę się z Tobą zgodzić. Każdy ma swoje miejsce w szeregu

Ps. Też żydze piwa, szkoda mi każdego browara

podpis użytkownika
You must die I alone am best