👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lofix1 napisał/a:
Turystka, Eksploratorka w sandałach, szkoda że bez obcasa
![]()
Dobrze że masz co komentować

djhexe napisał/a:
ale czachą dobrze przywalił... ale twardo dalej zwiedza
Przepraszam bardzo...
masz jakiś problem ?

ty no petarda na maxxa-jakieś info o tym bunkrze?? bo faja stoi a chciałbym dojść. browar leci.
właśnie, jakieś info bo typ budowli jest więcej niż dziwny (rozumiem że albo już rozkradziony albo nieukończony) ale nadal bardziej to wygląda na silos nuklearny niż schron dla ludzi/sprzętu...
a co do samych eksploratorów to ubiór conajmniej odpowiedni
i gościu z rozwalonym łbem daje czadu
a co do samych eksploratorów to ubiór conajmniej odpowiedni

Służę informacją Panie i Panowie :
Zdjęcia z wyprawy do niedokończonego, opuszczonego bunkra wybudowanego w miejscowości Olişcani, w rejonie Șoldănești w Mołdawii, gdzie kiedyś znajdowała się radziecka baza wojskowa. Po opuszczeniu bazy wojskowej bunkier został częściowo zalany wodą, później niszczył go czas i rozkradali zbieracze złomu.
Zdjęcia z wyprawy do niedokończonego, opuszczonego bunkra wybudowanego w miejscowości Olişcani, w rejonie Șoldănești w Mołdawii, gdzie kiedyś znajdowała się radziecka baza wojskowa. Po opuszczeniu bazy wojskowej bunkier został częściowo zalany wodą, później niszczył go czas i rozkradali zbieracze złomu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie