👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prawie jak na Nowowiejskiej, prawie bo mieliśmy jeszcze palarnię

@BongMan to pewnie jakaś więźniarka miała okres : ) (wiem, ze okres to też krew, ale mogła byc mokra i dlatego rozrobiona z kislem jest.)
A co do wanny to w Polsce jeszcze ludzie nawet czasem nie maja az takich wanien jak we włoszech w opuszczonych miejscach ;o
A co do wanny to w Polsce jeszcze ludzie nawet czasem nie maja az takich wanien jak we włoszech w opuszczonych miejscach ;o
Lubię takie klimaty
W zeszłym roku byłem w opuszczonych gdańskich zakładach mięsnych (popularna Rzeźnia), a niedługo wybieram się do opuszczonego ośrodka wypoczynkowego. I muszę przyznać, łażenie po takich obiektach wkręca

@maciekawski czy ten osrodek wypoczynkowy to ten znajdujacy sie w Zywcu? Jak chcesz tam jechac to polecam;)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie